Haberler

16 yaşındaki sevgilisini kaçırmak isterken öldüresiye dövüldü

Güncelleme:

Mersin'de 16 yaşındaki kız arkadaşı S.K.'yi kaçırmaya çalışan 33 yaşındaki İ.K., benzin istasyonunda genç kızın yakınları tarafından tekme, tokat ve sopayla dövüldü. Kimsenin müdahale etmediği olaydan 20 dakika sonra istasyona gelen İ.K.'nin yakınları da adamı dövmekten beter etti. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan İ.K.'nin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Tarsus'da 16 yaşındaki kız arkadaşı S.K. ile şehir içi dolmuşa binip kaçan 33 yaşındaki İ.K. bir benzin istasyonunda kızın yakınları tarafından yakalandı. S.K. dolmuşun arka kapısından babası tarafından indirildikten sonra kızın ailesi dolmuşun içerisine girip İ.K.'yi araçtan zorla indirdi.

16 yaşındaki sevgilisini kaçırmak isterken öldüresiye dövüldü

TEKME, TOKAT VE SOPAYLA DÖVÜLDÜ

İ.K. araçtan indirildikten sonra tekme, tokat ve sopayla dövüldü. Yere yığılan İ.K,yaklaşık 20 dakika yerde uzanmış halde bekledi. Kimsenin müdahale etmediği ve seyrettiği gencin yakınları bir araçla olay yerine geldi. İ.K., yakınları olduğu iddia edilen grup tarafından da dövülmeye başlandı.

16 yaşındaki sevgilisini kaçırmak isterken öldüresiye dövüldü

KANLAR İÇİNDE KALDI

Kan içinde kalan İ.K. bir süre yerde kaldıktan sonra ayağa kalktı. Sendeleyerek yürüyemeye çalışan genç, istasyonun diğer tarafında yine dayak yedi. Diğer tarafta da genç kızın, kendi yakınları tarafından dövüldüğü ifade edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen ambulans, yaralı İ.K.'yi hastaneye götürdü. Yoğun bakımdaki İ.K.'nin hayati tehlikesi devam ediyor. Olay yerinde çalışma yapan polis, 7 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan 7 kişiden H.T.K., İ.G., Ü.C. ve İ.K. adlı zanlılar tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tarsus Mersin Haberler

500

Yorumlar (2)

SADIK :

adam yediği dayaktan ne zevk almıştır şimdi... öffff

44
9
yanıtYanıtla
Ay49 :

Kızın babası da o yaşlardadır. Kız 16 yaşındayken sevgilisi 33 olamaz dayağı hak etmiş

34
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title