Haberler

Sete Başkan Ziyareti

Güncelleme:

5 Ekim'de beyazperdede seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan 'İstanbul Muhafızları Ab-ı Hayat Çeşmesi' setini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ ve Neher Prodüksiyon ortak yapımı olan film, çocuklar tarafından büyük beğeni toplayan ' İstanbul Muhafızları' çizgi dizisini sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşturacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal set ziyaretinde film hakkında bilgi aldı. 6 milyon çocuğun severek izlediği çizgi dizi 'İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi'nin çekimleri, Hidiv Kasrı, Yerebatan Sarnıcı, Hz. Yuşa Tepesi, Büyük Valide Han, II. Mahmud Bendi, Balat sokakları ve Sultanahmet'te gerçekleşti.

Yönetmen koltuğunda Çağrı Cem Bayraklı'nın oturduğu, senaristliğini Mehmet Barış Günger'in üstlendiği, 'İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi'nin başrollerini Funda Güray ve Lemi Filozof paylaşırken, oyuncu kadrosunda ise Suna Selen Sümer, Ali Uyandıran,Gözde Mukavelat, Berk Yaparel, Ziya Çiçek ve Merve Sevin gibi başarılı birçok isim yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mevlüt Uysal İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title