Haberler

Serra Arıtürk ile samimi pozları gündem olan Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den imalı paylaşım

Güncelleme:

Kanal D'nin yeni dizisi olan Aşkın Tarifi'nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün set dışındaki samimi halleri, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den imalı bir paylaşım geldi.

Neslihan Atagül'le evli olan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması kısa sürede sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

KADİR DOĞULU'DAN "EŞİNİZİN TEPKİSİ NE OLDU?" SORUSUNA YANIT

Bir muhabirin sorduğu "Eşinizin tepkisi ne oldu?" sorusuna yanıt veren Doğulu, "Neslihan evde. Ankara'dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa..." diye cevap verdi.

Serra Arıtürk ile samimi pozları gündem olan Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den imalı paylaşım

NESLİHAN ATAGÜL'DEN İMALI PAYLAŞIM

Sosyal medyada tepki toplayan görüntülerin ardından gözler Neslihan Atagül'e çevrildi. Bir süre sessizliğini koruyan Atagül, Instagram hesabı üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp "Durun! Biraz güleceğim" notunu ekledi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Neslihan Atagül Serra Arıtürk Kadir Doğulu Haberler

500

Yorumlar (1)

sunlitted 12:

o kadar içine atmıs kı bu kadarını yazabılmıs yazık kıza

30
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title