Haberler

Şereflikoçhisarda Refüj Aydınlatma Çalışmaları

İlçe merkezinde bulunan 11 kilometrelik orta refüj aydınlatıldı.

E-90 karayolunun Şereflikoçhisar ilçe merkezinde bulunan 11 kilometrelik orta refüj kısmında aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Kaymakam Erol Karaömeroğlu, çalışmanın tamamlanması dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, aydınlatma çalışmasının planlanan süreden daha kısa bir zamanda tamamlandığını belirterek, "2015 yılı Şereflikoçhisar için atılımlarla dolu bir yıl olacak" dedi.

Belediye Başkanı Ferda Polat ise E-90 karayolunun Şereflikoçhisar kısmını kapsayan 11 kilometrelik bir mesafede aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, "14 metre yüksekliğinde 327 aydınlatma direği orta refüjlere yerleştirildi, yüklenici firma 70 günde yapması gereken işi 50 günde tamamladı, aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Belediye olarak orta refüjün yeşillendirilmesi ve ağaçlandırılmasını Mart ayı itibariyle yapacağız" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Erol Karaömeroğlu Şereflikoçhisar Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

gaziantepli:

bu koçhisar eskiden çok ünlü bir şehirdi. şimdi ne olmuş bitirmişler koçhisarı eskiden kalabalıktı baya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title