Haberler

Serdar Ortaç'ın Eşi, Muhteşem Fiziği ile Plajın Gözdesi Oldu

Güncelleme:

Serdar Ortaç, eşi ve onun ailesiyle çıktığı tatiline Çeşme'de devam ediyor. Ortaç'ın eşi Chloe güzel fiziğiyle göz dolduruyor.

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, önceki gün denize girerken görüntülendi. Çift, ilk olarak Bodrum'da başladıkları tatile şu an Çeşme'de devam ediyor.

AİLE SAADETİ

Ortaç ve eşi serin suların tadını çıkarırken, Chloe'nın anne ve babası da küçük çocuklarıyla birlikte plajda güneşlenmeyi tercih etti. Ünlü şarkıcı, güzel eşinin muhteşem fiziği ile çevredekilere havasını atmayı da ihmal etmedi. Çünkü plajda tüm gözler Ortaç'ın genç eşinin üzerindeydi.

(Serdar'ın kayınvalidesi)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Bodrum Çeşme Magazin Haberler

500

Yorumlar (159)

SüleymanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Serdar da para olmayacak o kadın bir Dakka durmaz

49
5
yanıtYanıtla
YOOORUMMobil-IOS:

Bu yaşadıklarımız normal değil inanın bana. Kıyamete çok yaklaştığımızı hissediyorum. Adamın karısı sütyen ve külot ile ortalıkta geziyor, herkes beğendi diye birde gurur duyuyor. YAZIKLAR OLSUN

46
3
yanıtYanıtla
eray:

Alkışlıyoruz, atatürkçü laik çağdaş sanatçı nede olsa. ahmet kayanın şerefsizler dediklerinden biri.

6
40
yanıtYanıtla
BİJİ KEKOmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Haberdeki şu ayrıntıya koptum; " ünlü sarkici güzel eşinin muhteşem fizigi ile çevredekilere havasini atmayida ihmal etmedi." hahah ya bunun nesiyle gurur atarki insan:))

43
3
yanıtYanıtla
boynuzlanan erkekler:

ulan hangi çağda olursak olalım adam dediğin erkek dediğin karısının mahreminin vücudunu sergiler mi şimdiki erkekler moderniz yok çağ böyle deyip boynuzlanıyorlar ben bir bayan olarak konuşuyorum karısının açılmasını isteyen erkekler siz adam değilsiniz.

43
3
yanıtYanıtla
E:

Ben bir bayan olarak bu görüntülerden rahatsiz oluyorum. Bu erkeklerin midesi nakadar genis. Adamlar karisini süzecek tövbe töbve hosuna gidiyor. Gerizikali bu millet seven insan paylasmaz baktirmaz ;) ben bunu bilirim erkege ve kadina da gecerli ;)

42
0
yanıtYanıtla
ali gerçek:

hani bu herif hastaydı ölüyordu bu Ortaç çok çakal askerlik yapmamak için kör numarası bile yaptı sonra sahtekarlıktan hapse girdi

28
12
yanıtYanıtla
urrrrrrr:

o bayan parası için çinli ile çıkıyor. ms hastası zaten. sanırım titreşimli aletlerle mesut oluyorlar.

22
18
yanıtYanıtla
BuyurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlar zamaninda Ahmet kayaya türküm türkiyem cumhuriyetim diye kasik catal bicak atanlar degil mi .peki neden hep yabanci karilar...cocuklari dogunca bizdemi atalim bicak catal

35
3
yanıtYanıtla
Ay YıldızmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Demekki neymiş , et giren yere dert girmiyomuş ,adam MS hastasıydı ,kaliteli ithal etle nasılda canlandı ,ah ülen paraa , bşzde sakatatlara devam edelim ..

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title