Haberler

    Şenol Güneş, "Bize Fayda Sağlamaz" Deyince Gökhan Töre West Ham'a Gönderildi

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in "Kafası bizimle değilse gitsin. Kendisini mutlu hissetmeyen futbolcu bize katkı sağlamaz." deyince Gökhan Töre'yi West Ham United'a kiraladı.

    Yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bir yandan da takımdaki yıldız futbolcularının gitmesine engel olamıyor. Siyah-Beyazlı ekipten kopan ilk isim Gökhan oldu. Teknik direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski hocası Bilic'in yaptığı West Ham kulübü, siyah-beyazlı kulüple yapılan sıkı pazarlıkların ardından Töre'yi 1 seneliğine kiralamak için Beşiktaş yönetimini ikna etti. Sözleşmesine 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da eklenen Töre için siyah-beyazlılar bir yıllık kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro alacak.

    "ARTIK BİZE FAYDA SAĞLAMAZ"

    Beşiktaş yönetimi West Ham'la görüşmelerin başladığını dün KAP'a bildirirken, önceki gün İngiltere'ye giden ve sağlık kontrolünden geçen Gökhan Töre de yeni kulübünün yöneticileriyle bir araya geldi. Fotomaç'a göre, bugün resmi sözleşmeye imza atması beklenen Gökhan için teknik direktör Şenol Güneş, "Eğer kafası bizimle değilse gitsin. Kendisini mutlu hissetmeyen futbolcu, bize fayda sağlamaz" diyerek transferi onaylayınca yönetim Töre'nin gitmesine onayı verdi. İngiliz ekibi, önümüzdeki sezon sonunda opsiyonu da kullanması halinde Beşiktaş, Gökhan Töre'den toplamda 16 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Şenol Güneş Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Berlin BJK:

    senide yollamak lazim elinde hazir takim buldun yakinda bitirirsin sen tolgayla neciple pektemekle devam et

    1
    7
    yanıtYanıtla
    türkiyem:

    satsanız daha karlı olurdu cünkü ingiltere liginde bir varlık gösteremez

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title