Haberler

Sen Çal Kapımı'nın Pırıl Baytekin'i, Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kaç yaşında, aslen nerelidir? Başak Gümülcinelioğlu Instagram

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi ve Fox TV'nin başarılı yapımlarından başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yer aldığı "Sen Çal Kapımı" dizisindeki Pırıl Baytekin karakterini canlandıran Başak Gümülcinelioğlu son dönemde vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Peki, Sen Çal Kapımı'nın Pırıl Baytekin'i, Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kaç yaşında, aslen nerelidir?

Fox TV'nin büyük ilgi gören yapımlarından "Sen Çal Kapımı" dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Son dönemde dizi oyuncuları ile ilgili vatandaşlar arama yapmakta. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yer aldığı dizide Pırıl Baytekin karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu son dönemde en çok merak edilen isimler arasında yer almakta. Vatandaşlar internette en çok " Sen Çal Kapımı'nın Pırıl Baytekin'i, Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kaç yaşında, aslen nerelidir?" sorularını aratırken, detaylar haberimizde...

PIRIL BAYTEKİN'İ CANLANDIRAN BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU KİMDİR?

22 Ekim 1991 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu Amerika'da lise eğitimini tamamlamış, Müzikal Tiyatro eğitimine başlamıştır. Ardından Türkiye'ye dönen oyuncu Mimarlık bölümünden mezun olmuş ve Londra'ya oyunculuk kariyeri için gitmiş LAMDA 'da drama ve kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Türkiye'ye döndüğü tarihten itibaren çeşitli tiyatro oyunları, müzikaller ve konserlerde yer almış, aynı zamanda Amerikan ve İngiliz tiyatro metinleri üzerinde kendisini geliştirmiş ve çevirmen olarak da meslek hayatına devam etmektedir. Televizyon hayatına 8. Gün dizisi ile başlamış, ardından Erkenci Kuş adlı dizide rol almıştır. Sen Çal Kapımı adlı dizisinde Pırıl karakterini canlandırmaktadır. Sosyal Medya platformu instagram'da 1.4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, Instagram'da @basakgumulcinelioglu ismiyle yer almaktadır.

Başak Gümülcinelioğlu'nun Oynadığı Diziler

  • Sen Çal Kapımı / Pırıl / 2020
  • Erkenci Kuş / Deniz / 2019
  • 8.Gün / Genç Şehnaz / 2018
  • Kalbim Yangın Yeri / Genç Belkıs / 2016
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sen Çal Kapımı Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title