Haberler

'Sen Benim Her şeyimsin' Filminin Galasında Yumruklar Konuştu

Güncelleme:

Başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt, Tuna ve Tan Çevik'in paylaştıkları 'Sen Benim Her şeyimsin' filminin galasında yönetmen ve yapımcı yumruk yumruğa kavga etti.

Yarın vizyona girecek 'Sen Benim Her şeyimsin' filminin önceki akşam yapılan galası tatsız bitti. After party'de yönetmen Tolga Örnek, yapımcı Kemal Kaplanoğlu ve uygulayıcı yapımcı Muhteşem Tözüm birbirlerine girdi.

İYİ BAŞLAYAN GECE, KAVGAYLA BİTTİ

Başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt, Tuna ve Tan Çevik'in paylaştıkları 'Sen Benim Her şeyimsin' filminin galası, Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti. Ünlü oyuncuların yoğun ilgi gösterdikleri davette kahkaha eksik olmadı. İyi başlayan gece kavgayla sona erdi. Yönetmen Tolga Örnek, filmin müziklerini kendisinden habersiz değiştiren yapımcı Kemal Kaplanoğlu ve uygulayıcı yapımcı Muhteşem Tözüm'e ateş püskürdü.

YUMRUKLAR KONUŞTU

Daha önce aynı konuda anlaşmazlık yaşadıkları öğrenilen Örnek ve Kaplanoğlu'nun after party'deki tartışması, yumruklaşmaya kadar vardı. Tözüm'ün, yönetmenin üzerine yürüdüğü iddia edildi.

HABERDAR ETMEMİŞLER

Final montajında yönetmeni bilgilendirmek kaydıyla değişiklik yapabilme hakkı bulunan yapımcıların Örnek'i bu durumdan haberdar etmedikleri öğrenildi.

İşte galadan fotoğraflar;





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Bozkurt Melis Birkan Tolga Örnek Tolga Çevik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title