Haberler

Sen Anlat Karadeniz 58. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Mercan'ın tehlikeli işleri!

Sen Anlat Karadeniz 58. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Son bölümde Asiye'nin evlendirileceği kişiye saldıran Mustafa hapise giriyor. Hazan ile Ferhat arasındaki tartışmalar devam ederken Mercan ile Genco arasında geçen konuşma dikkatleri çekiyor. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz 58. yeni bölüm 2. fragmanı atv tarafından yayınlandı. Çarşamba günleri yayınlanan ve başrolünde İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı dizide Mustafa, damat adayına saldırı sonrasında hapise girmiştir. Nefes ile Tahir arasındaki duygusal konuşmalar ile Ferhat ile Hazan arasındaki atışmalar seyircilere keyifli anlar yaşatır. Fragmanda en dikkat çekici sahne ise Mercan ile Genco arasındaki geçen konuşma oluyor. Mercan, Genco'ya kimliğini vererek "Bu işi daha fazla uzatmayalım. Yıldırım nikahı olsun" derken ne demek istiyor merak ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz 58. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Mercan'ın tehlikeli işleri!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa Asiye'nin gönlünü almaya çalışsa da tüm Kaleliler Asiye'nin yanındadır. Asiye'nin biraz olsun yüzünü güldürmek için götürdükleri davete Mustafa'da gelir. Hiç istemedikleri bir misafir de oradadır ve iş daha da içinden çıkılmaz bir hale gelir. Mustafa'ya iyi bir ders vermek isteyen Kaleliler, Mustafa'yı delirtecek bir planı devreye sokarlar.

Atv'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 57. son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Ferhat, Tahir ve Hazan, bombayı durdurmayı başarır ve kurtulurlar. Sırada bunun hesabını sormak vardır. Fakat Genco çoktan tezgahı kurmuş, oğlunu kurtarmak için onunda Batum'da hastanede yattığı yalanını ayarlamıştır.

Sen Anlat Karadeniz 58. yeni bölüm 2. fragmanı izle: Mercan'ın tehlikeli işleri!

Sen Anlat Karadeniz 57. bölüm finalinde ise Kalelilerin Mustafa'yı karşısına aldığı sahne yer aldı. Mustafa'nın da heyecanla beklediği kararı Osman Hoca açıklar. Yapılması gereken şey ise hülledir. Yani Asiye'nin bir tam gün boyunca bir başkası ile evli kalması ve sonra boşanması gerekir. Mustafa bunu duyunca sinirlenir. Fakat damat adayı ise onu çileden çıkarır. Sen Anlat Karadeniz son bölümü aşağıdaki bağlantıdan tamamını izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title