Haberler

Selin Şekerci, Caner Cindoruk İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Güncelleme:

24 gün önce Kaan Taşaner'den ayrılan oyuncu Selin Şekerci, yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk'la yeni bir aşka yelken açtı.

Oyuncu Selin Şekerci 4 yıllık aşkı Kaan Taşaner'den 24 gün önce ayrılmıştı. Kaan Taşaner, ''İlişkimiz bitti ancak arkadaşlığımız baki'' diye konuşmuştu.

CANER CİNDORUK İLE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Duymayan Kalmasın adlı magazin programında, Selin Şekerci'nin Caner Cindoruk ile yeni bir aşka yelken açtığı ve ikilinin Kadıköy- Moda'da el ele yürüdüğü iddia edildi.

Caner Cindoruk, Kadın dizisinde Özge Özpirinçci ile rol alıyor. Bu arada Özge Özpirinçci ile Selin Şekerci de çok yakın arkadaş.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özpirinçci Caner Cindoruk Selin Şekerci Kaan Taşaner Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

birsen:

24 GÜN ÇOK OLMUŞ KIZIM 24 SAAT YETERLİYDİ

11
2
yanıtYanıtla
Ne demek:

Vali bey artvinde çobanla konuşmuş. Çoban validen gözlerinin tedavisi için yardımcı olmasını istemiş ancak vali beyin çobana yardımcı olup olmayacağı ile ilgili bişey yazılmamış millette alkışlamış

5
3
yanıtYanıtla
KUTLU:

Çok önemli. Memleket meselesi. Haber yani.

7
1
yanıtYanıtla
Minyon kız:

Bu gün kaptiri yarin ayrilir ne hayatlar var cehennemlik ölmelisin

2
4
yanıtYanıtla
Hulya:

Bu yakisikli adam bu tipsiz kadina nasil bakmis..... yuhh.

2
4
yanıtYanıtla
Ege:

Baya hızlı yaşıyo bu ünlü milleti

6
0
yanıtYanıtla
40 yaş sendromlu:

ERKEKLERSINIZ HEPINIZ GIDIN EVINIZE COLUK COCUGUNUZLA UGRASIN NE ISINIZ VAR BOYLE SAYFALARDA DEFOLUN KÖY KAFALI DELI ZIHNIYETLER KALITESIZ INSANLAR

3
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ali topu tut. Ayşe okula git. Herşeyin haberini yapacak ne var .cogu insan tanımıyor bile..vallahi billâhi ilk defa gordum.

4
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Müsait bir yerde kusucak var,tek kelimeyle omurgasız zavallı yaratıklarsınız

4
1
yanıtYanıtla
RAGIP:

BU KIZIN YERINDE BEN OLACAM HAYATTA BAKMA BU TİCANİ KILIKLI HERİFE

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title