Haberler

Selin Ciğerci, "Çocuğum olmuyor" diyen model Larissa Gacemer'e destek oldu

Güncelleme:

Fenomen Selin Ciğerci, rahatsızlığından dolayı çocuk sahibi olamayacağını söyleyen Larissa Gacemer'e "Kimin ne dediğini düşünme prenses" diyerek destek oldu.

2011 yılında eski basketbolcu Burak Gacemer ile evlenen model Larissa Gacemer, takipçilerinin "Neden çocuk yapmıyorsun" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Doğuştan gelen bir hastalığı olduğu için çocuk sahibi olamadığını söyleyen Larissa'ya bir destek de Selin Ciğerci'den geldi.

"YILLAR ÖNCE BURAK'LA DENEDİK AMA OLMUYOR"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Larissa Gacemer, "'Neden çocuk yapmıyorsunuz? Neden çocuk yok?' gibi sorular soruyorsunuz. Bende doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak'la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim" dedi.

Selin Ciğerci, 'Çocuğum olmuyor' diyen Larissa Gacemer'e destek oldu

"DOĞURMAKLA ANNE OLUNMAZ"

Videosuyla kısa sürede gündem olan Larissa Gacemer'e ünlü isimlerden de destek geldi. Bu destek mesajlarından birisi de cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği için çocuk sahibi olamayan Selin Ciğerci'ye aitti. Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Ciğerci, "Seni en iyi anlayabilen asla anne olamayacak bir kadınım. Doğurmakla anne olunmaz biliyorsun. Belki ilerde beraber çocuk evlat ediniriz olmaz mı? Kimin ne dediğini düşünme prenses biz önümüze bakalım" dedi.

Selin Ciğerci, 'Çocuğum olmuyor' diyen Larissa Gacemer'e destek oldu

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK YAĞDI

Larissa Gacamer'in herkesi derinden etkileyen videosuna Aslıhan Güner, Anıl Altan, Pelin Akil, Didem Soydan, Eda Ece, Almeda Abazi, Özlem Yıldız, Zeynep Mahsur, İlayda Erkök ve Özge Ulusoy gibi birçok ünlü isimden destek yorumu geldi. Larissa Gacamer'in videosu ise yaklaşık 3 milyon kişi tarafından görüntülendi. Hazal Kaya da Gacemer'e Instagram hesabından yaptığı paylaşımla destek oldu.

Larissa Gacemer'e en güzel destek ise eşi Burak Gacemer'den geldi. Gacemer, eşinin videosunun altına "Sen bana yetersin" yorumunu yaptı. Burak Gacemer'in yorumu takipçilerinden de tam not aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Larissa Gacemer Selin Ciğerci Haberler

500

Yorumlar (20)

IHTIYAR:

ERKEK KÖKENLİ Mİ LAN YOKSA???

3
6
yanıtYanıtla
Tövbe:

O kadın da olmuyor Allah şifa versin senın zaten olamaz istesende olamaz selin abi :D

3
5
yanıtYanıtla
Koyero:

Kendi gibi sandı herhalde.

3
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu destekten sonra artık ölsede gam yemez çünkü selin ciğerci gibi "tanımlanamayan cismin"desteğini almış baksanıza büyük moral olmuştur:))

5
0
yanıtYanıtla
Rıfkı dayı:

SELAM TATLIM

yanıt3
yanıt0
Selahattin emmi:

Merhaba şekerim.

yanıt3
yanıt0
Seyfi enişte:

İyi akşamlar güzelim.

yanıt3
yanıt0
CENGİZHAN:

MERHABA YAKIŞIKLILAR.

yanıt1
yanıt0
DELİ SEYFO:

delirtmeyin lan adamı kaybolun

yanıt0
yanıt0
ferhat:

yahu biri orjinal harbiden çok güzel kadın biri erkek destek vermesin aman uzak dursun

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title