Haberler

Selen Görgüzel Alkan, sünnet düğünlerini aldatmaların sebebi olarak gösterdi

Güncelleme:

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, katıldığı bir televizyon programında erkek çocuklar için yapılan sünnet düğünlerini eleştirdi. İlişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade eden Alkan, "Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri falan. Neden? Benden deri çıktı. Ondan sonra sen bu çocuktan nasıl normal bir adam olmasını beklersin?" dedi.

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına konuk oldu. Erkek çocukları için yapılan sünnet düğünlerini eleştiren Alkan, aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade etti.

"BU ÇOCUKTAN NASIL NORMAL BİR ADAM OLMASINI BEKLERSİN?"

Sünnet düğünü yapılan erkek çocuklarının normal bir ilişki yaşamasının zor olduğunu da söyleyen Alkan, programda şu ifadeleri kullandı:

"Sünnete karşı değilim yanlış anlaşılmasın sonuçta dinimizde vacip bir şey, olması gereken bir şey. Sünnet düğünü oluyor, çocuktan deri parçası çıkıyor. İbrahim Tatlıses karşısında şarkı söylüyor. Ebru Gündeş'ler geliyor falan filan. Çocuk da diyor ki 'Vay be ben neye sahibim ya, ben neyim yahu! Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri... Ne o? Benden deri çıktı. Ondan sonra sen bu çocuktan nasıl normal bir adam olmasını beklersin? Nasıl normal bir ilişki yaşamasını beklersin?"

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Selen Görgüzel Alkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

bedirdem :

Hanımefendi doğruyu söylüyor.. Kadın cinayetlerinin ve şiddetin temelinde de büyük oranda bu kutsanmanın payı var..

32
27
yanıtYanıtla
ADANALI :

Allah, hamdi alkana sabır versin :)

28
15
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Hamdi Alkan' a sorsalar "okyanusa eşinizle kayınvalideniz düşse ilk hangisini kurtarırsınız" Hamdi Alkan "balıkları" cevabını vermek ister :)

27
10
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Selen Görgüzel Alkan hanım efendi, sünnetçiler ne yapsın tamamını mı kessinler yani

24
12
yanıtYanıtla
Özkan BUĞA:

Bazen arkana yaslanırsanda akıl olmayınca fikir ne yapsın denir ya...Tam oradayım işte...

14
14
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

Tamam, erkek çocuklarını öyle yetiştiriyorlarda, aldatacak kadını nereden buluyorlar hiç düşünen yok. aldatmaların sebebi sünnetmiş, kadınlar neden aldatıyor? kadınların aldatma sebebi n peki?

23
3
yanıtYanıtla
Zeynep :

bu teoriyi desteklediğimi söyleyemem, her erkek sünnet olduğu halde her erkek aldatmıyor çünkü. ahlak ve bağlılık gibi elementler de var. ama bu da bir etken olabilir bence, kadınlar için başka etkenler söz konusu olabilir. herkesin sebebi aynı olacak diye bir şey yok. ha şu da var; bazı kadınlar aldatıldığı ya da kötü davranıldığı için, aşağılandığı için intikam amacıyla aldatıyor.

yanıt3
yanıt2
PALA BABA :

düğün denen şey saçmalık zaten. para gelsin diye bebekken sünnet ettirdiği çocuğa düğün yapıyorlar. eskiden mesela nişana ile arasında olurdu, artık o da düğünlü oluyor. gücün yoksa kalkışma o işe, para dilenme milletten.

12
8
yanıtYanıtla
cenker :

pozitif ayrımcılık isteye isteye eşitsizliğin dibine vurmuşsunuz artık ne konuşacağınızı bilmiyorsunuz

5
3
yanıtYanıtla
KaraKartal :

üniversite çağına gelmemiş çocuğun kreşte, anaokulunda, ilköğretimde. lisede üniversiteden mezun olmuş gibi kep atması gibi birşey bu. Sonrasında üniversiteye başlayan çocuğun başarılı olma şansı ne kadar acaba. Ben zaten başarılıyım, eninde sonunda üniversiteden mezun olucam, kep atıcam ve iş hayatında başarılı olucam diye çok beklersiniz...

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title