Haberler

Selçuklu Belediyesi glütensiz ekmek satışına başladı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Çölyak hastaları için üretilen glütensiz ekmek satışına başladı.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Çölyak hastaları için üretilen glütensiz ekmek satışına başladı.

Çölyak hastalarının kullanması gereken glütensiz un, ekmek, simit, poğaça ve kurabiye Selçuklu Belediyesinin Konya Otogarında kurduğu satış noktasında halkın hizmetine sunuldu. Çölyak hastalığına dikkat çekmek ve bununla ilgili bir adım atmak için böyle bir hizmete başlandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Çölyak hastası olan ve glüten hassasiyeti bulunan vatandaşlarımızın farkındayız. Zaman zaman bu konuyla alakalı da talepleri oluyordu ve bu tarz ürünlere ulaşmakta zorluklar yaşıyorlardı. Bu ihtiyaca cevap verebilmek ve kolay ulaşılabilmesi anlamında Şehirler Arası Otobüs Terminalinde bu satış noktamızı oluşturduk. Buradaki satış noktamızda glütensiz ekmek, un, simit, poğaça ve kurabiye gibi ürünlerimiz yer alacak. İlerleyen günlerde ürün çeşitleri de artırılacak. Bu hizmetimizden sadece Selçuklu'daki hemşehrilerimiz değil otogarın lokasyon olması sebebiyle ülkemizin her noktasından gelen vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Satış noktamızdaki glütensiz ürünleri Karatay Belediyemizin Halk Ekmek Fabrikası'ndan temin ediyoruz. Bu hizmetimizin Selçuklumuza, Konyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediyesi tarafından satılan glütensiz ekmekler 90 kuruştan, un ise 7 liradan satışa sunuluyor. Ayrıca glütensiz ürün satış noktası haftanın altı günü 09.30-19.00 saatleri arasında pazar günleri hariç hizmet verecek. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Pekyatırmacı Çölyak Hastalığı Selçuklu Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title