Haberler

Selçuk'ta Her Mahalleye Bir Oyun

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Selçuk Belediye tiyatrosu, sergilediği oyunları ilçenin mahallerine taşımaya hazırlanıyor.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Selçuk Belediye tiyatrosu, sergilediği oyunları ilçenin mahallerine taşımaya hazırlanıyor.

Kurulduğu günden bu yana çocuk oyunlarına ayrı bir önem veren Selçuk Belediye tiyatrosu, aldığı kararla oyunları bundan sonra ilçedeki mahallelerde sahneleyecek. Programlar kapsamında, hayatını kaybeden tiyatrocu Hasan Öztürk tarafından kaleme alınan "Zıpır Ali'nin Lambası" isimli oyunun Belevi Mahallesi'nde çocuklarla buluşacağı bildirildi. Oyuna başta çocuklar olmak üzere tüm mahalle halkını davet eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, "Selçuk Belediye tiyatromuz, birbirinden güzel faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Tiyatromuz şimdi de Selçuk'un yeni mahallelerine giderek çocukları ve bölge halkını tiyatro ile buluşturacaklar. Başkanımız sayın Zeynel Bakıcı 'Eskiden belde yada köy olan yeni mahallelerimizde tiyatro oyunu izlemek için ilçe merkezine gelemeyen çocuklarımızın da mutlaka tiyatroyla tanışmasını istedi. Oyun izlememiş hiçbir çocuğumuz kalmasın' talimatını başarılı çalışmalar ortaya koyan tiyatro topluluğumuz yerine getirecek. Özveriyle çalışan tiyatrocu arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi de bu vesileyle özellikle kutlamak istiyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Ali Karakurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title