Haberler

Selçuk Belediyesporda Herkes İçin Spor Herkes İçin Sanat Herkes İçin Eğitim Seferberliği

Selçuk Belediye Spor Kulübü Sporcunun da, Sanatçının da, Eğitiminde En Büyük Destekçisi. 11 Branş ve 30 Kategoride Bini Aşkın Gencin Amatör Bir Anlayışla Spor ve Sanat Faaliyetlerinde Bulunduğu Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği Futbol, Voleybol, Atletizm, Basketbol, Yüzme, Tenis, Satranç, Briç Gibi Branşlarda Yüzlerce Gencimize Spor Yapma Olanağı Sağlıyor.

Selçuk Belediye Spor Kulübü sporcunun da, sanatçının da, eğitiminde en büyük destekçisi. 11 branş ve 30 kategoride bini aşkın gencin amatör bir anlayışla spor ve sanat faaliyetlerinde bulunduğu Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği futbol, voleybol, atletizm, basketbol, yüzme, tenis, satranç, briç gibi branşlarda yüzlerce gencimize spor yapma olanağı sağlıyor.

Selçuk Belediye Spor Klübü Derneği, Efes Tiyatro Topluğu yıllardır gerçekleştirdiği çalışmalarla çatısı altında topladığı 200'ü aşkın amatör tiyatro sanatçısının sanatsever Selçuklularla buluşmasını sağlıyor. Her yaştan onlarca genç halk oyunları ekiplerinde buluşturulurken, açtığı saz kurslarıyla da geleneksel kültürümüzün yaşatılması ve tanıtılmasına çalışılıyor. Geçtiğimiz yıl kulüp bünyesinde Efes Dershanesi adıyla bir dershane de açan Belediye Spor Kulübü 500'ü aşkın öğrenciye de eğitim kursları vererek eğitime katkı sağlıyor.

Her yıl olduğu gibi okulların kapanmasıyla birlikte bir çok dalda yaz spor okulları açan Belediye Spor Kulübü, satranç, yüzme, futbol, basketbol, tenis, halk oyunları, saz, voleybol gibi branşlarda kursları başlattı. Yaz okullarına kayıt için sürenin devam ettiğini belirten Belediye Spor Kulübünün yeni başkanı Rıza Yolcu Selçuklu çocuk, genç ve yetişkinlerin kulüp faaliyetlerinden yararlanabileceğini belirterek "Satranç kurslarımız sezonluk 50 YTL, yüzme kurslarımız sezonluk 180 YTL, futbol sezonluk 75 YTL, basketbol aylık 30 YTL, tenis aylık 40 YTL, halk oyunları aylık 15 YTL ve saz kurslarımıza aylık 15 YTL karşılığında uzman hocalar gözetiminde katılabilirsiniz. Voleybol kurslarımız ise ücretsizdir" diyerek gereken bilginin Efes Dershanesi binasında bulunan kulüpten veya 8927079 numaralı telefondan edinilebileceğini sözlerine ekledi.

(ZH-İK) 26.06.2008 19:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title