Haberler

Sel Sularıyla Akan Cisimler Karadeniz'i İkiye Böldü!

Güncelleme:

Ordu'nun Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yağan yağmur sonucu oluşan selin bilançosu ağır olurken, sel ile birlikte denize akan ağaç parçaları, fındık ve diğer cisimler Karadeniz'i ikiye böldü.

Ordu'nun Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yağan yağmur sonucu oluşan selin bilançosu ağır olurken, sel ile birlikte denize akan ağaç parçaları, fındık ve diğer cisimler adeta Karadeniz'i ikiye böldü. Selin etkisi bölgede devam ederken selin sürüklediği cisimler Karadeniz'de farklı görüntüler oluşturdu. Perşembe ilçesine bağlı Medreseönü Mahallesi açıklarındaki farklı görüntü, görenleri hayrete düşürdü.

Sel Sularıyla Akan Cisimler Karadeniz'i İkiye Böldü!

FATSA'DA HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Aktepe, sele neden olan yerlerle ilgili hemen çalışma yapacaklarını ifade ederek, "Tüm mağduriyetler giderilecek. Mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak." diye konuştu. Aktepe, şunları kaydetti:"Biz sağanak yağış ile ilgili duyurularımızı yapmıştık. Bütün ekiplerimiz sel nedeniyle nöbette bulunuyordu. Allah'a çok şükür sel afetini herhangi bir can kaybı olmadan şimdilik atlattık. CenabıAllah beterinden korusun. Sel afeti nedeniyle devletimizin ilgili birimleri hasar tespit çalışmalarına başladılar. Mağdur olan vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda çalışmalar yapılacak. Doğu bölgesinden fındık toplamak için ilçemize gelen ve selden mağdur olan işçiler de tehlikeli bölgeden tahliye edildiler. Fatsa belediyemiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz selden zarar gören yerlerin onarımına hemen başladılar."Öte yandan ilçede sel felaketinden dolayı konakladıkları alanlardan tedbiren çıkarılan mevsim tarım işçilerine, Türk Kızılayınca yardımda bulunuldu. Saraycık Mahallesi'nde Elekçi Irmağı kenarındaki alanda yaşayan mevsimlik tarım işçileri, olası bir taşkından dolayı Necip Fazıl Kısa Kürek Anadolu Lisesi Yurdu'nun bahçesine yerleştirildi. Türk Kızılayı da selden dolayı mağdur olan mevsimlik işçilere yemek dağıttı ve 100 çadır, 300 battaniye ve 300 yatak yardımında bulundu.

Sel Sularıyla Akan Cisimler Karadeniz'i İkiye Böldü!

SON 50 YILIN SEL AFETİNİ YAŞADI

"Çaybaşı ilçesi Belediye Başkanı İsmet Yanık, ilçenin tüm altyapısının tamamen tahrip olduğunu vurgulayarak, "İlçemiz görülmemiş şekilde son 50 yılın sel afetini yaşadı. En büyük sevincimiz can kaybının yaşanmaması. 3 köprümüz yıkıldı, 5 mahalleye ulaşım sağlayamıyoruz. Ekiplerimiz dünden itibaren 7/24 mahallere ulaşım sağlama açısından gayret gösteriyor. Yıkılan köprü ve köprülerin ulaşıma kapalı olması münasebetiyle de uzak mesafelerden vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Yollarımız tamamen gitti, altyapımız tamamen çöktü." diye konuştu.

AFETTEN ETKİLENEN ÇİFTÇİNİN BORCU ERTELENECEK

Ordu'daki afetten etkilenen çiftçilerin zirai kredi borçları ertelenecek. Açıklama, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi.Pakdemirli, "Afetten etkilenen çiftçilerin düşük faizli zirai kredi borçları müracaatları halinde ertelenecek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karadeniz Fatsa Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

BAYRAM:

devlet niye yardım etsin devletmi yağmur yağdırdı kim bilir haramlık işine katınız allahta size boyle cezalandırdı belki

7
22
yanıtYanıtla
Boşiş:

Gerzek gerzek konuşma Allah eyyub aleyhisselama inenler içinde 80 sene niye izdirap yaşattı çocuklarını neden aldı için fasad olunca dilinden fesatlık akıtıyorsun bu 1.. 2. Olan sen millete iftira atiyorsun bu çok büyük bir günah hadi atmadın doğru ozaman dedikodu yani gıybet yapıp bi okadar günaha gidiyon 3.. ve en önemlisi milletindini duygularını kışkırtıp fitne çıkarıyorsun ki bu cehennemlik bir durum Allah sonunu Hayır etsin böyle devam edersen busibetin büyüğü cehennem seni 4 göözle bekler gözlerinden öper gerek çıkış yok der vesselam

yanıt4
yanıt0
Gurbetci:

Devlet once kendine yardim etsin. Tl nin 5 kurus degeri kalmadi. Damat, batirdin vatani batirdin!!

13
5
yanıtYanıtla
KAAN:

ALLAHIM SEN ÜLKEMİZİ VE BİZLERİ AFETLERDEN BELALARDAN KORU RABBİM SEN ŞANLI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ MUZAFFER KIL

13
1
yanıtYanıtla
Sedat Yakup:

İnsanoğlu açgözlü olursa Allah cezasını verir Fındık üreticisi Fındık Fiyatlarını beğenmiyor Belediyeler rant uğruna imara açılmayacak yerleri imara açıyorlar sonuç Allah cezamızı kesiyor ama ders çıkarıyor muyuz kendimizi muhasebeye çekiyor muyuz hayır Medya ikiye bölünmüş yandaş ama yandaş diyen acaba yandaş olmuyor mu oda birinin yandaşı oluyor o ona vuruyor o ona vuruyor senin Belediyen Benim Belediyem koruması beyler bizler ne zaman ders alacağız

13
1
yanıtYanıtla
alfa1975:

Fındık 1kg maliyetini biliyormusunda konuşuyorsun. devlet üreticiden 10. 5tl alıp yurd dışına 70tl satıyor ne haber?

yanıt1
yanıt0
HAK:

Fındık fiyatı ne kadar, piyasa satış fiyatı ne kadar, hayatın boyunca hiç fındık topladın mı? herşeyi klavyeden yazı yazmak kadar kolay sanıyorsunuz, fındık üretilmez ithal edilir yine laf söylersiniz? Siz hiçbirşeyden memnun olmaz mısınız, Fındıktaki oyunlardan hiç haberiniz yok tüccarlara sorun onlar anlatsın.

yanıt8
yanıt2
Büyük kazik:

Devlet size yapacagini yapti daha ne istiyorsunuz Afetlerlede siz ugrasin

3
8
yanıtYanıtla
ENESSON:

Çok geçmiş olsun zor valla Allah yardım etsin. Yüksek ekonomi mühendisi sayın bülent turan merak ediyorum bu telef olan tonlarca fındığı 3-5 kilo diye geçiştirecek mi acaba dövizdeki artışı 3-5 kuruş deyip geçiştirdiği gibi. Ya da muhalefete yüklenip topu taça mı atacak

8
3
yanıtYanıtla
Tüppan Allah Bismilllah:

Temmelogli Gillerlen Sümmüglü Fadime Giller Yesil Sular Vadisinde Findigli Cizzig Cekmisler Viiiishhhhhh

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title