Haberler

Seken Mermiyle Yaralanan Vatandaş Camiye Sığındı... O Anlar Kamerada

Seken mermiyle yaralanan vatandaş camiye sığındı.

Seken mermiyle yaralanan vatandaş camiye sığındı... O anlar kamerada

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada yaralanan vatandaş camiye sığınırken olay güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi.

Sabah saatlerinde Camikebir Mahallesinde Gengeç ve Özer aileleri arasında meydana gelen kavgada kimliği henüz belirlenemeyen kişinin ateşlediği merminin sekmesiyle ayağından yaralanan bir vatandaşın camiye sığınma anları ve çevrede yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı.

Kameraya yansıyan görüntülerde merminin ayağına isabet ettiği vatandaş, olayın meydana geldiği alana yakın bir camiye girdiği görülürken, kameranın görüş açısında bulunan başka bir kişinin ise silah sesiyle yaşadığı panik hali kameralar tarafından kaydedildi.

Bir başka görüntüde ise koşan iki kişinin hemen ardından silah sesini duyanların olay yerinden koşarak uzaklaşmaları da kameralara yansıdı.

Sabah saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada Veli Özer hayatını kaybederken, İsa Tutay ile Yakup Can Geyik hafif yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Veli Özer Siverek 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title