Haberler

Şehitlerin Adları Okullarda Yaşatılacak

Şehit Er Bahadır Aydın’ın ailesini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Akpınar Ortaokulu’nun adını ’Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu’, Nilüfer Çalı Ortaokulu’nun adını ’Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu’ ve Gürsu’da açılacak olan okulu da ’Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça İmam Hatip Orta Okulu’ olarak belirlediklerini söyledi.

Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu', Nilüfer Çalı Ortaokulu'nun adını 'Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu' ve Gürsu'da açılacak olan okulu da 'Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça İmam Hatip Orta Okulu' olarak belirlediklerini söyledi.

Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ile birlikte Şehit Er Bahadır Aydın'ın ailesini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehitlerin adlarının okullara verileceğinin müjdesini verdi. Şehit Er Bahadır Aydın'ın Şehadet Beratı'nı baba Muhsin Aydın'a teslim eden Vali Karaloğlu, "Şehidimizin adı hep yaşayacak. Bugün itibariyle Akpınar Ortaokulu'nun adını 'Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu' olarak değiştirdik. Yine aynı şekilde Nilüfer Çalı Ortaokulu'nun adını 'Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu' olarak değiştirdik. Gürsu ilçemizde yeni açacağımız imam hatip orta okulunun adını da 'Şehit Polis Memuru Salih Hüseyin Parça İmam Hatip Orta Okulu' olarak belirledik. Bu vatan uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

Şehit babası Muhsin Aydın'a devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten Vali Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 'Şehit Yakını ve Gazi Birimi' ile şehit yakınlarının ve gazilerin her ne sıkıntısı olursa olsun giderileceğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu Bahadır Aydın Akpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title