Haberler

Şehit İlan Edilen Ertuğrul Bey 'Dirildi', Reytinglerde Rekor Geldi

Güncelleme:

Dün akşam reytinglerde birinci olan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, şu ana kadarki en yüksek reyting oranlarına ulaştı. İzleyiciler İbn Arabi'nin Ertuğrul'a ettiği dualarla duygusal anlar yaşadı.

Diriliş Ertuğrul dizisi çarşamba akşamı reytinglerde zirveye oturmakla kalmadı, en yüksek oranlarına ulaştı. Hafta boyunca ölüp ölmediği tartışılan Ertuğrul Bey, İbn Arabi'nin dualarıyla şifa buldu. İyileşir iyileşmez cenk meydanına dönen Ertuğrul Gazi, dostlarına zulmeden zalimlerden intikam almaya koyuldu.

REKOR ORANLAR YAKALADI, ÖZETİ İKİNCİ

Diriliş Ertuğrul 69. bölümü dün akşam TRT ekranlarında yayınlandı. Dizinin ekibi sosyal medyadan yaptığı duyuruda, "bir rekor daha" diyerek tüm Türkiye'ye teşekkürlerini sundu. Tüm sıralamalarda birinci olan dizi, AB'de 16.87 Rating ve 34.84 share aldı; özeti ise tüm sıralamarda ikinci oldu.

Son bölümün hemen ardından yeni bölümün fragmanı yayınlandı.

KARA SEVDA'NIN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Diriliş Ertuğrul'u takip eden dizi ise dün akşam Star TV'de yayınlanan Kara Sevda 48. bölümü oldu. Dizi TOTAL ve AB sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

NO 309 VE POYRAZ KARAYEL YERİNDE SAYDI

Diziler arasındaki rekabette en çok izlenen üçüncü dizi No 309, dördüncü dizi ise Poyraz Karayel oldu. Fox TV'nin dizisi No 309 Kara Sevda'nın arkasındaki yerini korudu. Kanal D'nin Poyraz Karayel'i ise orta sıralardaki yerini korudu. İki dizinin de yeni fragmanları, yeni bölümlerin hemen ardından yayınlandı.

14 ARALIK ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI:

DİRİLİŞ EKİBİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi İbn Arabi TV Magazin Haberler

title