Haberler

Şehit İbrahim Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Yapılan "Z Kütüphane" Hayata Geçti

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Şehit İbrahim Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine yapılan "Z Kütüphane" törenle hizmete girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan kütüphane açılışına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kaymakam Mustafa Can, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Şeyma Şahin, 1 bin 500 liraya mal olan kütüphanenin 28 Eylül 2018'de yapımına başlandığını 45 günde tamamlandığını söyledi.

Şahin, "Yüce Allah'ın peygamberimize ilk emri oku'dur.Her bilgi okumakla öğrenilmektedir.Okumak ve çocuklarımızı okumaya alıştırmak en büyük görevimiz.Kitapların olmadığı bir dünya düşünülemez.İnsanlar için bu kadar önemli olan kitaplar kütüphanelerde korunur ve araştırmacıların öğrencilerin tüm insanların hizmetine sunulur diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. Bu güzel kütüphaneyi okulumuza kazandırılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından konuşan Kaymakam Mustafa Can ise "Kitap insanlar için ve öğrencilerimiz için çok önemlidir.Bu yüzden öğrencilerimize bu ortamları oluşturmak çok önemli" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "2018 yılı Çanakkale'mizin yılı oldu birçok alanda yatırımlar yaptık. Bu da bunlardan birisi 2019 yılında da bunlar olsun istiyoruz. Boğaz köprüsü devam ediyor. Bu Köprü tamamlandığında dünyanın en büyük köprüsü olacak. Bunlar kolay şeyler değil. Bunları her zaman dile getiriyoruz. O köprü tamamlandığında her yerin hareketliliği artacak. Bugün Kütüphanemizi faaliyete geçirdik. İnşallah öğrencilerimiz için hayırlı olur" dedi.

Konuşmaların ardından kütüphane törenle açıldı.

28 Eylül 2018 tarihinde yapılmaya başlanan Z-Kütüphane, 85 metrekarelik bir alana yapılarak, içinde 7 adet bilgisayar, 1 yazıcı ve 1000 kitap bulunuyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ateş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
title