Haberler

Şehit babasından İBB Başkanı İmamoğlu'na büyük şok: Oğlumun adını kullanmayın

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe'de açılacak çocuk etkinlik merkezine İblid'deki hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal'ın isminin verilmesi planlanıyordu. Ancak oğlunun isminin İBB tarafından kullanılmasını istemeyen şehidin babası Uğur Uysal, yazdığı dilekçe ile oğlunun isminin İBB tarafından kullanılmasını istemediğini ifade etti.

"TAMAMEN ŞEHİT AİLESİNİN İSTEĞİDİR"

Konuyla ilgili İBB'nin Ekim ayı ikinci oturumunda söz alan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, şehit babasının kendisine ulaştığını ve oğlunun isminin İBB tarafından kullanılmasına kesinlikle karşı çıktığını ifade etti. Bunun tamamen şehit ailesinin isteği olduğunu belirten Başkan Döğücü, "Ailenin tüm talepleriyle şahsım bizzat ilgilenmektedir. Bizim burada beklentimiz bir şehit babasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oğlunun isminin kullanılmasına izin vermeme durumunun istismar edilmemesidir. Tamamen şehit ailesinin isteğidir" ifadelerini kullandı.

Şehit babasından İBB Başkanı İmamoğlu'na: Oğlumun adını kullanmayınŞehit Emre Baysal için düzenlenen cenaze töreninden bir kare...

"ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUP DÜŞÜNÜN"

Konuşmasının devamında sözlerini sertleştiren Başkan Döğücü, "Burada şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekenlerin olduğu kanaatindeyim. Terörün siyasi uzantılarıyla organik bağları olanlar, birtakım siyasal ittifak içinde olanların bunu çok iyi düşünmesi gerekir" şeklinde konuştu.

Başkan Döğücü'nün bu sözlerine CHP ve İYİ Parti sıralarından tepki geldi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sancaktepe Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title