Haberler

Şehit Aybüke Öğretmen Anısına Resim Sergisi Açıldı

Şehit Aybüke öğretmen anısına resim sergisi açıldıÇORUM - Çorum'da görev yapan görsel sanat öğretmenleri tarafından Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin açtığı ateşle aracında şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın anısına karma resim sergisi açıldı.

Şehit Aybüke öğretmen anısına resim sergisi açıldı

ÇORUM - Çorum'da görev yapan görsel sanat öğretmenleri tarafından Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin açtığı ateşle aracında şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın anısına karma resim sergisi açıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle AHL Park'ta gerçekleştirilen sergide 30 öğretmen tarafından hazırlanan 40 eserin yanı sıra Şehit Aybüke öğretmenin fotoğrafları yer aldı.

Serginin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğretmenlerin yoğun bir fedakarlık içerisinde al bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaptığını söyledi.

Hiçbir şeyin çocuklarla buluşmalarına engel olamayacağını dile getiren Büyük, "Bu açıdan en zor da en uzakta da olsa çalışırız. Her türlü tehlikeye de göğüs gereriz. Sonunda şehit olmak varsa seve seve şehit oluruz. Yeter ki vatan sağ olsun" dedi.

Çorum'da Fatih Tekin ve Şenay Aybüke Yalçın olmak üzere iki şehit öğretmenin bulunduğunu açıklayan Büyük, "Bugün resim öğretmenlerimiz şehit Aybüke öğretmeniz anısına sergimizi açtık. Öğretmenler bizim içi değerdir. Öğretmenlerimiz iyi ki var. Onların açtığı yolda emin adımlarla yürüyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken bu düşünceyi ortaya koyan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çorum Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title