Haberler

Şehit Astsubay Şener'in Cenazesi Toprağa Verildi

Terör Örgütü Tarafından Yol Kenarına Yerleştirilen Patlayıcının İnfilak Etmesi Sonucu Şehit Olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Atilla Şener'in Cenazesi, Isparta'nın Gelendost İlçesinde Toprağa Verildi.

Tunceli-Erzincan karayolunda, arama-tarama çalışmaları sırasında terör örgütü tarafından yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Atilla Şener'in cenazesi, Isparta'nın Gelendost ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Atilla Şener için Pazar Camii önündeki alanda tören düzenlendi.

Törene, Şener'in ailesi ve yakınlarının yanısıra Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Serdal Ekizoğlu, Isparta Vali Vekili Bekir Kaya, Gelendost Kaymakamı Orhan Burhan, siyasal parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Burçak Kırça, ''Hepimizin bildiği gibi ülkemizin bir bölümünde bizi bölmek için kadın ve çocuk demeden, nice masum yavruları, hamile kadınları, yaşlı dedeleri ve nineleri katleden bölücü örgütüne karşı kesin bir mücadele sürdürülmektedir. Bu amaçla şehitler verilmektedir ve verilmeye devam edecektir. Çünkü bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır, toprağın uğrunda ölen varsa vatandır. Elbette ki şehit kanlarıyla sulanmış bu vatanda, birkaç vatan haini ile soyu sopu belli olmayanlara gereken ceza verilecektir" dedi.

Konuşmanın ardından şehit Atilla Şener'in cenazesi, ilçe şehitliğine defnedildi. Şener'in resmini, tören alanından şehitliğe dek 25 Ocak'ta resmi nikahları kıyılan, ancak düğünleri bu yaza bırakılan eşi Ayşegül Şener taşıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title