Haberler

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Anısına Kan Bağışı Kampanyası

Kilis 7 Aralık Üniversitesi sosyal sorumluluk prensibi çerçevesinde sosyal ve toplumsal kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi sosyal sorumluluk prensibi çerçevesinde sosyal ve toplumsal kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

7 Aralık Üniversitesi bu kapsamda Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in öncülüğünde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan, demokrasi şehidi Astsubay Ömer Halisdemir anısına kan bağışı kampanyası düzenledi.

Üniversite kampüsü girişinde Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürlüğünce açılan kan bağış istasyonuna öğrencilerin de ilgisi yoğun oldu.

Kampanya kapsamında kan bağışında bulunan KİYÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, darbe girişimi gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir gibi bir kahramanın anısına, üniversite olarak düzenledikleri bu anlamlı kampanyaya öğrencilerin gösterdiği ilgiden gurur duyduklarını belirtti.

Rektör Güvenç, 7 Aralık Üniversitesi olarak 2015 yılında bin ünite kan bağışında bulunduklarını, öğrencilerin bu tür sosyal kampanyalara katılımının mutluluk verici bir durum olduğunu dile getirdi.

Kilis Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Zeynep Oya Erdem, bir ünite kanla üç hayatın, bin ünite kanla da üç bin hayatın kurtarıldığını, ayrıca her kan bağışçısı adına bir fidan dikildiğini ifade etti. Dr Erdem, bu kampanyaya destek veren başta 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç olmak üzere bütün öğrencilere ayrıca teşekkür etti.

Kan bağışında bulunan öğrencilerden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Aylin Nur Bahçeci ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Zeynep Gül Rençber de, 15 Temmuz'daki halk iradesine karşı yapılan darbe girişimini tüm öğrenciler adına kınadıklarını belirttiler. Öğrenciler 15 Temmuz'un simge ismi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına düzenlenen kan bağış kampanyasını duydukları anda, hiç tereddüt etmeden kan bağışına geldiklerini ve tüm öğrencileri de kampanyaya destek vermeye davet ettiklerini ifade ettiler.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kan Bağış Kampanyasının Cuma gününe kadar süreceği bildirildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Güvenç Oya Erdem Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title