Haberler

Şehit aileleri ve emniyet mensupları Maltepe'de iftarda buluştu

Güncelleme:

Şehit aileleri ve emniyet mensupları Maltepe'de iftarda buluştu Maltepe'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay Vakfı ortaklığında, ilçe emniyet müdürlüğü personeline ve şehit ailelerine özel iftar programı düzenlendi.

Şehit aileleri ve emniyet mensupları Maltepe'de iftarda buluştu

İSTANBUL - Maltepe'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay Vakfı ortaklığında, ilçe emniyet müdürlüğü personeline ve şehit ailelerine özel iftar programı düzenlendi.

Maltepe'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay Vakfı ortaklığında bir otelde düzenlenen programda, ilçe emniyet müdürlüğü personeline ve şehit ailelerine iftar verildi. Emniyet mensupları ve şehit ailelerinin yanı sıra programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Hazel Şafak Çelik, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı, Maltepe Garnizon Komutanı Ünal Kuzucu, Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanı Kadem Ekşi, Kızılay Maltepe İlçe Başkanı Ali Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, ile çok sayıda kişi katıldı.

Programda konuşan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, "Vatanımız ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden yüce şehitlerimiz için Rabb'imden rahmet niyaz ediyorum. Dostluk, kardeşlik bereket ayı olan Ramazan-ı şerifi en iyi şekilde idrak etmeye çalışıyoruz. Millet olarak mahallemizdeki sokağımızdaki ihtiyaç sahiplerini gözetip dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, "177 yıldır aziz milletimizin güvenliği için vatandaşımızın yanında olan emniyet teşkilatı, birikim ve tecrübesi, suç ve suçlarla mücadelede kararlı iradesi ile yoluna devam etmenin haklı gururunu yaşamaktadır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Hisarcık Maltepe Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title