Haberler

Sedat Peker'den yeni video! "Bildiklerini neden daha önce anlatmadı?" sorusuna yanıt verdi

Güncelleme:

Yayınladığı son videoda yine ses getirecek ifadeler kullanan organize suç örgütü lideri Sedat Peker "Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?" sorusuna "Demek ki insan bazen imkanlar oluşmadığı için, kendi düzeni bozulmasın, sevdikleri sıkıntıya girmesin diye bildiklerini anlatmıyor" şeklinde yanıt verdi.

Son dönemlerde ortaya attığı iddialarla adından söz ettiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni bir video daha yayınladı. Peker, videoda "Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?" sorusunu yöneltenlere de yanıt verdi.

"BENİM KENDİ MESELEM VAR"

Kendisinin bir kurtarıcı ya da Mesih olarak görülmemesi gerektiğini belirten Peker, "Ben size Mesih olduğumu mu söyledim? Sizi kurtarmaya geldim, beklenen kurtarıcı benim, ben size böyle bir şey dedim mi? Benim kendi meselem var. Bir baba çocuklarının, eşinin yüzüne baktığında ben sizin şerefinizi koruyabildim onurunu yaşamak ister. Benim meselem bu" ifadelerini kullandı.

"İNSAN BAZEN DÜZENİ BOZULMASIN DİYE BİLDİKLERİNİ ANLATMIYOR"

Açıklamasının devamında sevdiklerinin zarar görmemesi için sustuğunu ifade eden Peker, "Demek ki insan bazen imkanlar oluşmadığı için, kendi düzeni bozulmasın, sevdikleri sıkıntıya girmesin diye bildiklerini anlatmıyor. Ancak bir nokta var. O nokta geldiğinde benim gibi hayatı plan üzerine geçen adam planlarını rafa kaldırabilir. Aklını tatile yollayabilir. Benim meselem şeref meselesi, benim meselem namus meselesi" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Süleyman Soylu Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

kumkum :

Bildiğin herşeyi anlat. Halktan çalan devleti soyan, dini kullanıp sömürü imparatorluğu kuran Kim varsa cezaları verilsin.

100
16
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Yahu bırak. Kanunsuz işler kaçakçılıklar sonra kaçtın ülkeni terkedip. Eşini çocuğunu bir başına birakip gittin. Bu mu reislik.Bu mu dava adamlığı. Bir kere delikanlı adam uzaktan saklandığı yerden daha önceki mevzuları açmaz milleti ispiyonlamaz. Sanki kendin ak kasiksin da milleti sucluyorsun ordan. Sen de kendini belli ettin. Bak gerçek kabadayı gerçek dava adamı Çakıcı ya mahkemede işbirliği yapmak istemelerine rağmen sordukları hicbirseye cevap vermedi ben ispiyoncu değilim dedi.

32
79
yanıtYanıtla
Volkan Öztürk:

o kadar mitingler bilmem neler bu adam 2 gündemi kötü oldu bu sorgulamak lazım

yanıt24
yanıt5
COVİD 19:

Yahu bu dodokslu mayfa bozuntusu seçimler öncesi mitink yapıp partiye oy topluyordu :)))

75
18
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yahu , neden bu reklamın hepsini izlemek zorunda bırakılıyoruz. Mecbur muyum , bıktırdınız

40
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title