Haberler

Sedat Peker cezaevinde mi? Hakkındaki iddialara yeni videoyla yanıt verdi

Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni video yayınladı. Cezaevinde olduğu iddialarına yanıt veren Peker, "Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm ya da cezaevinde olduğum yönünde şeyler söylemişler. Video çekmeme nedenim; uluslararası güvenlik durumları var. Kırmızı listedeymişim. Yani suikast yapılabilme riskinde en üst noktadaymışım" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube kanalında "Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş" başlığıyla 10. videosunu yayınladı.

Peker videosunda "Öncelikle şunu söylemek isterim: Video çekmeme konusu benim fikrim ya da düşüncem değil. Uluslararası güvenlik riski diye bir şey varmış. Ben kırmızı şeydeymişim. Yani suikast yapılabilme riskinde en üst noktadaymışım. Bu sebeple video çekmem konusunda bulunduğum ülkenin kanunları gereği veya dünyadaki uygulamada bu yöndeymiş. Ancak ben kafa karışıklıkları olduğu için dostlarımız, kardeşlerimiz veya bizden gıcık kapan insanların böyle bir düşünceleri olduğu için kendilerinden ricada bulundum. Bu videoyu yayınlamamla ilgili olur çıktı" ifadelerini kullandı.

COELHO'NUN KİTABI DİKKAT ÇEKTİ

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Erhan Saraç:

Adamın kralısın her dediğin doğru biliyoruz

31
30
yanıtYanıtla
ahmet say:

ülkede bağımsız hukuk olmadığı sürece bağımsız yargı olmadığı sürece kim konuşursa konuşsun istediği kanıtı sunsun hiç bir işe yaramayacak devleti yıpratıyor diyip çekilecekler devleti asıl yıpratan bu adamı yanına alıp bu kadar bilgiyi kanıtlarıyla bilmesine müsaade etmesi

41
12
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

Kahramanlar Ölümsüzdür

17
27
yanıtYanıtla
Bay Che:

sag goz alti mormu ne

9
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title