Haberler

Sedat Peker 6. videoyu yayınladı! Hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu var

Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında kırmızı bülten talep edilen Sedat Peker, yeni bir video daha yayınladı. Peker, 71 dakikalık bu videosunda "Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığına yer verdi.

"SABIKALI ERDAL ARAS'I BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPTIN"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile uzun zamandır videolar üzerinden büyük bir tartışmaya giren Peker, bugün sabah saatlerinde yayınladığı yeni videoda da hedefine Bakan Soylu'yu koydu.

Sedat Peker, Bakan Soylu'nun DYP Genel Başkanlığı'na seçilirken kendisinin "elemanı" olan sabıkalı Erdal Aras'ı DYP MKYK üyesi yaptığını ve Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterdiğini iddia etti.

KİTAP BU KEZ YILMAZ ÖZDİL'İN "SON CÜRET"İ

Her videosunda masaya kitaplar koyarak mesaj veren Peker'in önünde bu sefer Yılmaz Özdil'in Son Cüret kitabı yer aldı.

SEDAT PEKER'İN VİDEOLARI

Bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğunu açıklayan Sedat Peker, bugüne kadar toplam 6 video yayınladı.

2 Mayıs 2021 tarihinde ilk videosunu yayınlayan Peker, Mehmet Ağar ve "Pelikancılar" hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Peker, 6 Mayıs'ta yayınladığı videoda Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü hakkında Mehmet Ağar ve oğlu Zülfü Tolga Ağar'ı suçladı.

9 Mayıs tarihinde bir video daha yayınlayan Peker, eski AK Parti milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın "karakolda kemiklerini kırdırdığını" söyledi.

Peker, 13 Mayıs'ta bir video daha yayınlayarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedefe aldı. Soylu'nun "kendisine koruma verdiğini, bazı konularda yardım istediğini" iddia eden Peker, İçişleri Bakanı tarafından yalanlandı.

Peker 16 Mayıs'ta yayımladığı beşinci videosunda da İçişleri Bakanı Soylu'ya hitaben, "Her hafta canını bir kere yakacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

kumkum :

İç işleri bakanı temiz ise kendini aklayana kadar görevi bırakmalı.Devlete zarar veriyor.

110
54
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

her köşeye sıkışan suçlu devlet büyüklerine bir iftira ile istifa ettirsin öyle mi?

47
111
yanıtYanıtla
kumkum :

seninki pek tarafsız görüş değil.

yanıt38
yanıt10
ahmet say:

bir insanın iyi yada kötü olduğunu dışardan bilemezsin ama içerden birileri konuşursa o insanın ne olduğu ortaya çıkar ki çıkıyorda hemde kanıtlarla

yanıt23
yanıt10
Gamer Amca Tv:

birakin su muptezeli.. adam olan gelir kendini yasalar karsısında ispat eder.

42
109
yanıtYanıtla
Murat KUNTAN:

adamın gülüşünde iğrenç bi çaresizlik var

64
80
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkemizde siyasetci mafia ihaleci iliskisi hep vardi bu cikar cevreleri birbirinden destek almadan islerini iliskilerini devam ettiremezler

76
17
yanıtYanıtla
Ali :

Anlasilan hukumet Soyluyu gozden cikarmis!

72
20
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Anlasilan devlet kadar tas düssün basina!

yanıt1
yanıt20
Bor Do:

Cok üzüldüm tabiki o zavallı anne icin allah yardımcısı olsun ne yasadıklarını kimse bilemez

27
13
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title