Haberler

Seda Sayan, Hamile Gelin Adayının Haberini Paylaştı: Allah'ın Sopası Yok

Güncelleme:

Zuhal Topal'ın programında talip olduğu damat adayından hamile kalan gelin adayının haberini paylaşan ünlü sanatçı Seda Sayan, "Allah'ın sopası yok" notunu düştü.

Sunduğu evlendirme programı üzerinden zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan, son zamanlarda yine bir evlilik programı sunucusu olan Zuhal Topal'la yaşadığı sert atışmalarla gündeme geliyor.

"ALLAH'IN SOPASI YOK"

Programları üzerinden birbirlerine takılan ikiliden Seda Sayan bu defa bir gazete haberi üzerinden Zuhal Topal'a göndermede bulunmuş. Topal'ın programında hamile kalan bir gelin adayının anlatıldığı bu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan, paylaşımının altına "Ee Allah'ın sopası yok!" notunu düştü.

İşte Seda Sayan'ın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

.....:

amannn dinime küfreden müslüman olsaa sanki seninki de çok farklı , Allahın cezaları sizde yaptığınız programda sizin gibi çok rezilllllllll

23
1
yanıtYanıtla
MALATYALI44:

ESKİDEN NE GÜZEL EĞİTİCİ PROGRAMLAR SANAT İÇEREN YAYINLAR KONUKLAR ARASINDA SAYGI HÜRMET BELGESEL PROGRAMLARI YAYINLANIRDI GERÇEK SANATÇILARLA GERÇEK PROGRAMLAR YAPILIRDI İNSANIN RUHUNU DİNLENDİREN KÜLTÜRÜMÜZÜ YANSITAN PROGRAMLARDI HER SİYASETÇİ ELEŞTİRİLEBİLİRDİ ZAMAN ZAMAN İTİRAZ ETSELERDE ORDA KALIRDI NE GÜZEL GÜNLERDİ NE HALE GELDİK YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE YAZIK OLDU GELECEĞİMİZE ÇOCUKLARIMIZA İNSAN OLMAYI İNSANLIK ONURUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE YAŞAMAYI ÖĞRENEMEDİK

20
0
yanıtYanıtla
mehmet cevat:

SENİN ORTAYA ÇIKMAYAN NELERİN VER ALLAH BİLİR BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ MI VAR Kİ

16
3
yanıtYanıtla
kolpa:

Bu seda gerizekalısının derdi ne acaba!

7
5
yanıtYanıtla
gökhan:

bu zuhal topalın programını hala izleyen varmıBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

2
9
yanıtYanıtla
tarık:

rabbimiz noksan sıfatlardan eksikliklerden münezzehtir

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

tencere dibin kara. . seninki benden kara. . hangisi namusuyla program sunuyor ki. . allahın cezaları

4
0
yanıtYanıtla
seyirci:

Zuhal topal da hep ayni kisilere talip geliyor. Kizlar bebek gibi erkek cocuklar ya ogrenci ya oyuncu yada model programin kurmaca oldugunu dusunuyorum. Seda sayanin programinda tribundekiler birbirine aday oluyor kavgalarina guluyorum lutfen daha kaliteli programlar bekliyoruz. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title