Haberler

Seda Sayan Demet Akalın'ı Konuk Edip Eski Sevgilisi İbrahim Kutluay ile Klibini Yayınladı

Güncelleme:

Seda Sayan, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'u programına konuk etti. Demet'in biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay'a yer verilince Demet çok bozuldu.

Show TV ekranlarındaki programında Demet Akalın ve Okan Kurt'u konuk alan Seda Sayan, yine çok konuşulacak bir programa imza attı. Demet'in biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay'a da yer verilince ünlü şarkıcı gerildi.

KLİBİ GÖREN DEMET'İN YÜZÜ DEĞİŞTİ

Demet Akalın, büyük aşkı İbrahim Kutluay ile "Senin Anan Güzel mi?" şarkısında kamera karşısına geçmişti. İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Demet Akalın'ı aldatınca ünlü şarkıcı çok zor dönemlerden geçmişti. Seda Sayan'ın programında da dün bu klibe yer verilince Demet Akalın'ın yüzü değişti.

OKAN TEPKİSİZ KALDI

Videonun gösterilmesinin ardından Demet'in resmen yüzü değişti. Okan Kurt'un ise duruma tepkisiz kalması "Videoda yer alan İbrahim Kutluay'ı görmedi mi?" sorusuna akıllara getirdi.

GÜLBEN ERGEN'İN ESKİ EŞİ ERHAN ÇELİK GÖRMEZDEN GELİNMİŞTİ

Seda Sayan'ın ilk konuğu Gülben Ergen olmuştu. Gülben'in biyografisi verilirken eski eşi Erhan Çelik'e yer verilmezken Demet'in eski sevgilisine yer verilmesi dikkatlerden kaçmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Akalın Seda Sayan Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (76)

Er:

Seda senin dibe vuruşunu seyrediyoruz

36
0
yanıtYanıtla
453y:

Sedanın yaptığı hareket terbiyesizlik kendisi 7 8 tane koca değiştirdi

32
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Ah rezillik cambazı seda seni ne zaman tv den atacaklar.

31
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Keşke seda kendi biyografisinide yayınlasa kimler gelmiş kimler geçmiş meraklandık hadi seda senide görelim

30
0
yanıtYanıtla
nhl:

Seda sayan kadar gereksiz bir kadın var mı acaba?reyting uğruna insanların sinirleriyle oynamaya bayılıyor

26
2
yanıtYanıtla
tokmakci:

kocalari öyle düsünmüyor amma :))))))

yanıt1
yanıt1
mehmet er:

gün gelir yaşanmışlıklar yüzlerine çarpılır

25
1
yanıtYanıtla
????:

seda sayan sütten çıkmış ak kaşık

25
0
yanıtYanıtla
Eda:

Seda sen ne kadar kalbi kotu cirkef bir kadinsin. Bu kadini evirip cevirip ekrana cikarilmasindaki amac ne acaba. Halkimiz bu kadar mi ucuz bu cirkeflikleri oturup gercekten izliyorlar mi. Rezalet. Basitlik.

24
1
yanıtYanıtla
DEVE:

Programına gereken değeri vermiyor Seda. Daha kötü şeyler olmadan programını kökten bitirmeli. Lay lay lom la programcılık yapılmaz

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title