Haberler

Seda Sayan'dan açık hava konserinde izleyicileri hayran bırakan cesur dans

Güncelleme:

49. İstanbul Müzik Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın cesur dansı, izleyenler tarafından tam not aldı.

49. İstanbul Müzik Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında, birden fazla alanda çok sayıda isim sahne aldı. Dün Gülben Ergen'in sahne aldığı festivalde bugün de Seda Sayan rüzgarı esti.

CESUR DANSI BEĞENİ TOPLADI

Sayan'ın şarkısını söyledikten sonra davetlilerle birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Beyaz sahne kostümü çok yakıştırılan Sayan, cesur figürlere imza attı.

SIRADA ORTAÇ VE YENER VAR

Etkinlik kapsamında 19 Eylül'de (bugün) Serdar Ortaç ve Hande Yener sevenleriyle buluşacak. Etkinliklerin, koronavirüs kurallarına uygun olarak düzenlendiği de belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Hande Yener Seda Sayan İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Saadet Asan:

Bunu şarkıcı diye dinlemek de, ne bileyim ?? kulağa yazık, zevke yazık, kültüre zaten ihanet. Ortada bir dans falan da göremedim, sadece açıp kalçasını göstermiş. ????

109
10
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

senin cesurlugun batsin. su rezalete bak! torun torba sahibi insanda biraz haya olur ya. babaanne!!!!! hayırdır kendini 20 likmi sandin bir anda : ))

59
8
yanıtYanıtla
Yeos :

Sirf o detayi gostermek icin verilmis bir poz..

58
4
yanıtYanıtla
Serhat San:

40 ından sonra azanteneşir paklar

55
6
yanıtYanıtla
TC Gül Coşkunakçay:

Başka nasıl, gündemde kalabilir? Bunların adına da sanatçı diyorlar. Neden mi, sanat ve sanatçıyı indirgemek ve yok etmek için.

50
5
yanıtYanıtla
Mehmet :

Serene özenmiştir o fermuarını indirdi buda eteğini kaldırmış

46
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Eskiden böyle değildi bu işler, şimdi botoks, estetik olmadan, dekolte ile oranı buranı göstermeden sahneye çıkamıyorsun, sesin güzel değilse bile tekniklerle güzel gibi gösteriliyor, yaşın 60 hatta 70 de olsa bu şekilde sahneden paraları götürebiliyorsun

42
4
yanıtYanıtla
Yelda Kilavuz:

Kimse bir Ebru Gündeş olamaz !!!!!! Fazla söze gerek yok !!!!

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title