Haberler

Seda Bakan, Shakira dansıyla hayranlarını mest etti

Güncelleme:

Pandemi nedeniyle günlerini ailesiyle birlikte evinde geçiren oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabından paylaştığı Shakira dansıyla hayranlarından tam not aldı.

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve tedavisinin ardından rol aldığı diziden ayrılan oyuncu Seda Bakan, günlerini ailesiyle birlikte evinde geçirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sık sık neşeli paylaşımlarda bulunan Bakan, son paylaşımıyla da takipçilerini mest etti.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın geçen ay çıkardığı Girl Like Me şarkısına eşlik eden güzel oyuncu, klipte gördüğü figürleri uyguladı. 35 yaşındaki oyuncunun eğlenceli halleri gülümsetirken, takipçilerinden de binlerce beğeni ve yorum aldı.

Seda Bakan Shakira dansıyla hayranlarını mest eti

YAZA KADAR PROJE KABUL ETMEYECEK

Koronavirüse yakalandıktan sonra tedavisi tamamlanan ve ardından rol aldığı diziden ayrılan Seda Bakan, "Mucize Doktor dizisinden ayrıldım. Yaz aylarına kadar hiçbir proje teklifini kabul etmeyip biraz dinleneceğim" şeklinde konuşmuştu.

Seda Bakan Shakira dansıyla hayranlarını mest eti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Bakan Instagram Shakira Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (24)

Sümbüllü:

Sakaryalı Hatunu ikinci sırada seviyorum Seda Bakan ilk tercihim. Evimi satar ayakkabı alırım ona. Ayakkabıları yok yazık üşümesin.

2
4
yanıtYanıtla
Berber reşit:

Uzun süredir böyle dans görmedim iki ayağı iki kolu iki eli nasıl hareketli kafası oynuyor saçı sallanıyor iki avucumla birden alkışladım

3
2
yanıtYanıtla
zaa:

tek avcunla nasıl alkışlayacaksın zeka küpü?

yanıt0
yanıt2
MANAV NURİ:

Bizim çırak görse, ağzı açık kalır keratanın. Böyle müthiş ötesi dansları herkezin izlemesi lazım.

yanıt1
yanıt0
şakir abi:

helal olsun sonunda istediği gibi şakirabi olmuş tebrikler kızımıza

2
0
yanıtYanıtla
sivas:

bu kız okur

0
2
yanıtYanıtla
Çomarsavar:

Çok beğendiğim, başarılı bir oyuncu. Yüzü ve hareketleri her tür rol için uygun. Daha nice güzel ve başarılı yapımları olması dileğiyle

1
1
yanıtYanıtla
Kasap Nejat:

Shakira görürse kesin telif ister bu dans başka dans boyut ötesi.

2
0
yanıtYanıtla
Kasap aşkı dayı:

Sakira kim lan.Adamı hasta etmeyin.

yanıt1
yanıt3
omer:

Ne zaman taklitçilikten kurtulacağız. Kendi aslımıza döneceğiz. Sanatçılarımızın yaptığı çoğu filim, reklam filmi, yarışmalar malesef hep ithal. kendimiz kendi kültürümüze uygun üretirsek daha iyi olmaz mı.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title