Haberler

Seda Akgül, 2. Sayfa Programının Sunucularına Sitem Etti!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan Seda Akgül, 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'ya sitem etti. Akgül, "Size dostum dedim. Ayıp ettiniz." ifadelerini kullandı.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü sunucu Seda Akgül, 2. Sayfa sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'ya sitem etti.

"BİR YORUM MUHATTABINA SORULUR"

Geçtiğimiz hafta Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Bahar Candan, Seda Akgül hakkında Instagram paylaşımlarını kast ederek bu hareketlerin o yaşta bir kadına yakışmadığını ve kendisini taklit ettiğini söylemiş, programın sunucuları da bu açıklamayı destekler şekilde konuşmuştu. Bu gelişmelerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Seda Akgül, "Dostum dediniz dost bildik. Yakışmadı ayıp oldu. Ayıp ettiniz. Bir yorum muhattabına sorulur. Yıllarının gazetecilerine bunları öğretecek değilim" diyerek Müge ve Gülşen'e sitem etti.

Seda Akgül, 2. Sayfa Programının Sunucularına Sitem Etti!

BAHAR CANDAN NE DEMİŞTİ?

Özellikle Akgül'ün son zamanlarda paylaştığı videoları ele alan Bahar Candan, bu hareketlerin o yaşta bir kadına yakışmadığını ve kendisini taklit ettiğini söylemişti. Bahar Candan'ı hem eleştirip hem de bu tarz davranışlar sergileyen Akgül'ün çift karakterli olduğunu da iddia etmişti. Seda Akgül'ün hala ismini ve okulunu öğrenemediğini belirten Bahar Candan, "İnanılmaz şekilde rahatsızım. Benim hakkımda konuşmayın, evrene kötü enerji göndermeyin" diye konuşmuştu.

Seda Akgül, 2. Sayfa Programının Sunucularına Sitem Etti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşen Yüksel Bahar Candan Seda Akgül Haberler

500

Yorumlar (9)

MANAS:

BU İKİLİSİ ÇOK FAZLA OLMAYA BAŞLADI . BİRİLERİ DUR DEMELİ, İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREREK REYTİNG YAPILIYOR VE BUNA KİMSE EL ATMIYOR.

17
1
yanıtYanıtla
ultra tayt:

seda haklı. bu iki kız kurusu, bahar denen bozuk psikoyu ne amaçla gündem yapar anlayan gelsin.

7
2
yanıtYanıtla
Selahattin:

TEYZEYİ KIZDIRMIŞLAR

4
2
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

ıkı kameraman ayarlıcan bu ıkısının butuuuuun ozel hayatını cekıcen 24 saat. sonra anlıcaklar oyle uzaktan baskasının ozelıne uzaktan sallanmıcanı

5
0
yanıtYanıtla
AKBAS:

PALYOÇALAR CIKMIŞ GENE. . . .

3
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Yiyin birbirinizi. Hibrit insanlar bunlar.

1
0
yanıtYanıtla
aa:

nıye senı haber yapmıyorlar dıyemı, gundemden dustun dıyemı.

1
0
yanıtYanıtla
KÜÇÜK HALİL:

Turgut abi Şirazeden çıkmak ne demek.?

0
0
yanıtYanıtla
Batur:

Turgut abin görmemiştir belki yazını. 1. (iş) aşılması çok güç engellerle karşılaşmak, düzenini yitirmek, artık düzelmez olmak. 2. (kişi) akıl dengesini yitirmek.

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title