Haberler

Sebze meyve halinde sabah mesaisi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç ile birlikte sabahın ilk ışıklarında Hikmet Şahin Kent Hali'ni ziyaret ederek, esnafın dertlerini dinledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç ile birlikte sabahın ilk ışıklarında Hikmet Şahin Kent Hali'ni ziyaret ederek, esnafın dertlerini dinledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Hikmet Şahin Kent Hali'ni ziyaret etti. Hal esnafının güne en erken başlayan meslek guruplarından olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "Hem hal esnafımız hem de pazarcılarımız, gün doğmadan rızklarının peşinde koşmak için iş başı yapıyorlar. Sebze ve meyveyi en taze şekliyle tüketicilerimiz ulaştırmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Biz de esnafımızı ziyaret ederek, onlarla hasbihal etmek, 'hayırlı işler dilemek' istedik. Hem onların bizlerden beklenti ve taleplerini dinledik, hem de çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi verdik. Üretimden tüketime giden bu yolda Yıldırım Belediyesi olarak kendilerine nasıl katkı sağlayabileceğimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Alnının teriyle çalışan tüm hal esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç ise "Bizleri ziyaret ederek her fırsatta desteğini esirgemeyen ve esnafın derdiyle hemhal olan Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz'a bütün hal esnafımız adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Melih Oktay Hikmet Şahin Yıldırım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title