Haberler

Savaştan Sonra Filmi

Savaştan Sonra filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Savaştan Sonra filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Laura McAllan, yabancı ve korkutucu bulduğu Mississippi’de kocasının sahibi olduğu bir çiftlikte çocuklarını yetiştirmeye çalışmaktadır. Ailenin sıkıntıları devam ederken savaştan dönen iki adam, çiftlikte çalışmaya başlar. Laura’nın kayınbiraderi Jamie McAllan, eşinden farklı olarak çekici ve yakışıklı bir adamdır. Jamie ile beraber savaştan dönen Ronsel bir savaş kahramanı olarak dönmüştür. Savaşın en acımasız halini gören bu iki insan, yaşadıkları bölgede ırkçılıkla mücadele için ikinci bir savaş verecektir.

Hillary Jordan'ın kitabından uyarlanan in yönetmenliğini Dee Rees üstlenirken, oyuncu kadrosunda Garrett Hedlund, Jason Mitchell, Carey Mulligan, Jason Clarke yer alıyor.

Yönetmen: Dee Rees

Senaryo: Dee Rees, Virgil Williams, Hillary Jordan

Oyuncular: Garrett Hedlund, Carey Mulligan, Jason Clarke, Jonathan Banks, Jason Mitchell, Rob Morgan, Mary J. Blige, Kerry Cahill , Dylan Arnold, Kelvin Harrison Jr., Lucy Faust, David Jensen, Samantha Hoefer, Geraldine Singer, Henry Frost, Kennedy Derosin, Elizabeth Ashling, Floyd Anthony Johns Jr., Piper Blair, Rebecca Chulew, Elizabeth Windley, Jason Kirkpatrick, Peter Schuller, Tre Tureaud, Frankie Smith, Jon Arthur, Lisha Wheeler, Patrick Constantine Bertagnolli Jr., Claudio Laniado, Roderick Hill

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Mudbound

Yapımcı Firma: Armory Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 134 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 02.03.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Carey Mulligan Jason Clarke Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title