Haberler

Savaşçı dizisinde istenilen başarıya ulaşamayan yapım ekibi yeni planlarını uygulamaya başladı

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında 2017 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Savaşçı dizisi, yeni sezona önemli isimleri kadrosuna dahil ederek girmişti. FOX TV'de haftanın 7 gününün de dolu olması nedeniyle yeni bölümlerini izleyiciye geç ulaştıran Savaşçı dizisiyle ilgili kötü haber geldi. İstenilen izlenme oranlarına ulaşamayan dizinin izlenmelerini artırmak için kadrosuna 6 yeni isim daha katılacak.

Savaşçı dizisinin yeni bölümlerinin istenilen heyecanı yakalayamadığı ve gelen sonuçların üzerine yapımcıların radikal kararlar aldığı ortaya çıktı. Sezon başında Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş gibi hem genç hem de tecrübeli isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisinin, yayınlanan ilk bölümlerinin istenilen sonuçlara ulaşamadı.

DİZİ İÇİN YENİ OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORLAR

Dizi kulislerinden sızan bilgilere göre yeni bölümlerin yeteri kadar ilgiyi çekememesinin ardından yapımcılar tarafından flaş bir karar alındığı ve diziye 6 yeni isim daha katılacağı öğrenildi. Diziye katılacak yeni isimlerle birlikte de istenilen reyting sonuçlarının alınamaması durumunda dizinin günü kaydırılacak ya da Savaşçı ekranlara veda edecek.

Savaşçı dizisinde istenilen başarıya ulaşamayan yapım ekibi yeni planlarını uygulamaya başladı

ESKİ İZLEYİCİYİ GERİ GETİRMEK İSTİYORLAR

Diğer yandan Ay Yapım'ın hedefinde, dizinin geç başlaması nedeniyle başka dizilere kayan eski seyirciyi yeniden kazanmak var. Yapım şirketi, yeni yol haritasını eski seyircilerin yeniden ekran başına gelip gelmemesi sonucunda belirleyecek.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Savaşçı Dizisi Fox Haberler

500

Yorumlar (4)

Orhan Tuna:

Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi efsane asker dizisi Sakarya firatdir onun yerini kimse alamaz ,, savascida senaryo kötü oyuncular asker dizisine uygun deyil ve Tamer Karadağlıyi sevmem o herifi almışlar beter ettiler

7
5
yanıtYanıtla
cenk sarsılmaz :

günü değiştirin gönül dağı gibi bir dizinin olduğu güne koyarsanız izlenmez tabi yasak elma bitecek pazartesiye koyun işte

12
0
yanıtYanıtla
cenk sarsılmaz :

tam gününe koydunuz yani tabi izlenmez

8
0
yanıtYanıtla
Celal Baba:

Dizi aslında çok güzel Osmanlı Devletini içten içe yıkan yahudi TV kanalı olduğu için kimse seyretmek istemiyor Süleyman çoban ağabeyim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title