Haberler

Savaşçı 73. Yeni Bölüm Fragmanı: İlyas Ölüyor Mu?

Güncelleme:

Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin Pazar akşamları ekrana getirdiği ve çok izlenen dizisi Savaşçı son bölümde Elsa, Haydar Yüzbaşı'yı şehit mi ediyor diye merak ediliyordu. Savaşçı 73. bölüm fragmanında ise İlyas'ın olduğu sahnelere dikkat çekiliyor. İlyas ölüyor mu? İşte Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanı...

Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanıFOX Tv tarafından yayınlandı. Heyecanla izlenen fragmanda, son bölümde merak edilen soruların cevapları veriliyor. Son bölüm; Elsa'nın tam Haydar Yüzbaşı'yı öldürmek üzere iken Kağan Yüzbaşı'nın ona nişan aldığı sahne ile sona ermişti. Savaşçı 73. bölüm fragmanında Elsa'nın öldürülmesi üzerine Melik'in çıldırdığı ve babasını boğduğu sahne dikkatleri çekiyor. Diğer yandan İlyas ile ekrana gelen görüntüler "Acaba şehit mi oluyor?" dedirtti. Savaşçı yeni bölümü ile 5 Mayıs Pazar günü ekranlara gelecek. Peki son bölümde neler oldu?

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 72. son bölümü dün akşam yayınlandı. Heyecanla izlenen dizinin final sahnesi sonrasında Savaşçı 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılmaya başlandı. Savaşçı son bölümde neler oldu? Savaşçı 72. bölüm, bomba yüklü aracın infilak etmesi ile başlıyor. Kutalmış Paşa'nın arabasına doğru ilerleyen aracı, Çiğdem durdurmak için ateş etmişti. Aracın lastiklerini vurmayı başaran Çiğdem sayesinde bombalar uzakta patlamış ve kimseye birşey olmamıştı. Çiğdem Yüzbaşı'nın verdiği istihbarat ile Tim, diğer aracın peşine düştü.

Savaşçı son bölümde Elsa'nın bulunduğu kamp tespit edilmiş ve Kılıç Timi tarafından ablukaya alınmıştı. Elsa, yardım için Melik'i arar ama ona da babası izin vermez. Savaşçı son bölüm final sahnesinde ise Elsa'yı farkeden Haydar Yüzbaşı peşine düşer. Fakat Elsa, bir şekilde arkasına geçmeyi başardığı Haydar'ı vurur. Elsa, öldürücü vuruşu yapmak için Haydar'ın yanına giderken Kağan gelir. Elsa ve Kağan nişan alır ve bir el silah sesi gelir. Acaba kim vuruldu? Haydar Yüzbaşı mı Elsa mı öldü?

Kutalmış Paşa'nın aracına doğru giden bomba yüklü kamyoneti durdurmaya çalışan Çiğdem, hamlesini yapar ama bombanın infilak etmesine engel olamaz. Çiğdem Kutalmış Paşa ve yanındaki askerlerin akibetini öğrenmek için endişeyle nizamiyeye doğru koşarken, duyulan patlama sesiyle karargahtan fırlayan askerler alevleri görünce büyük şok yaşarlar. Çiğdem Teğmen'in zamanında müdahelesi, Kutalmış Paşa'ya yapılan suikast girişimini engelledi.

Melik, Elsa ve Velid ise F-16'lar tarafından bombalanan kamptan sağ kurtulsalar da bundan sonraki eylemler için finans desteğine ihtiyaçları vardır. Elsa bunu çözmek için bağlantılı olduğu kişilerle irtibata geçer. Ancak beklenmedik bir karşılaşma olayların seyrini değiştirir ve Elsa'yla ilgili istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz Kılıç Timi'ni harekete geçirir. Gerilim gittikçe yükselirken Yüzbaşı Kağan, Elsa ve Melik'i ortadan kaldırmaya kararlıdır…

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fox Magazin Haberler

title