Haberler

Sason'da '15 Temmuz Şehitleri' Rekreasyon Alanı Yapılıyor

Batman’ın Sason ilçesinde kaymakamlık proje ofisi tarafından projesi hazırlanan ve GAP Bölge Kalkınma İdaresince desteklenen, "Sason 15 Temmuz Şehitleri Rekreasyon Alanı Projesi" yapım çalışmaları başladı.

Batman'ın Sason ilçesinde kaymakamlık proje ofisi tarafından projesi hazırlanan ve GAP Bölge Kalkınma İdaresince desteklenen, "Sason 15 Temmuz Şehitleri Rekreasyon Alanı Projesi" yapım çalışmaları başladı.

İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, beraberinde Belediye Başkanı Cuma Uçar ve yüklenici firma yetkilileriyle proje sahasında incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. Projeye ilişkin bilgiler de veren Kaymakam Dundar, "Bu projemiz özellikle Sason'da yaşayan vatandaşlarımız için, yine Sason'da görev yapan kamu görevlileri ve ilçemize dışarıdan gelen herkes için bir nefes alma alanı olacaktır. İçerisinde yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, fitness alanları, otoparkı, çeşmeleri, mescitleri, amfi tiyatrosu, seyir terası ve peyzaj alanları ile Sason'a yaraşır bir rekreasyon alanı oluşacak. Bu projeye destek veren başta GAP Bölge Kalkınma İdaresi olmak üzere, Batman İl Özel İdaresi teknik elemanlarına ve Sason Belediyesine ilçemiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cuma Uçar Batman Sason Yerel Haberler

title