Haberler

Saruhanlı Belediyespor Moral Depoladı

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor, ekim ayının ilk haftasında başlayacak yeni sezon öncesi düzenlenen mangal partisinde moral depoladı.

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediye spor, ekim ayının ilk haftasında başlayacak yeni sezon öncesi düzenlenen mangal partisinde moral depoladı.

Saruhanlı Belediyesi şehir stadının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kulüp Başkanı Recep Çımat, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve kulüp yöneticileri de katıldı. Çımat burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediye spor kademesinde yer alan tüm takımların son yıllarda bölge çapında önemli başarılara imza attığını kaydetti.

Antrenmanlarını Saruhanlı ve Hacırahmanlı spor tesislerinde sürdüren A takıma yeni sezonda başarılar dileyen Çımat, şunları söyledi:

"Belediye Spor olarak bizler büyük bir aileyiz. Takımımızın tamamına yakını Saruhanlı'da yaşayan ve altyapıdan yetiştirdiğimiz oyunculardan oluşuyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Saruhanlı Belediyespor artık hem Manisa'da hem de İzmir spor camiasında adından söz ettiren bir takım oldu. Kulüp yöneticileri ve antrenörler başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ise konuşmasında bu sezon kendilerine büyük bir hedef belirlediklerini, adı "şampiyonluk" olan bu hedefe ulaşmak için çok çalışacaklarını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyespor Saruhanlı Belediyesi Mustafa Ercan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title