Haberler

Şarkıcı Sibel Tüzün, ölüm tehdidi aldığı kocasından şikayetçi oldu!

Güncelleme:

Şarkıcı Sibel Tüzün, ölüm tehdidi aldığı eski eşi Ender Balcı'dan "Sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıyor" paylaşımından sonra şikayetçi oldu.

Şarkıcı Sibel Tüzün,2016'da boşandığı prodüktör Ender Balcı'nın kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Tehdit ve şantaj mesajlarına devam eden Balcı, 21 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Balcı'nın eski eşiyle ilgili attığı bir mesaj ortalık karıştırdı. Balcı'ya Tüzün'ü işaret ederek "Sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıyor" paylaşımından sonra yine mahkeme yolu göründü.

MAHKEMEYE İKİ TANIK DAHA GETİRDİ

48 yaşındaki şarkıcı 3 yıl önce boşandığı eşini bir kez daha şikayet etti. Bir kez dahahakim karşısına çıkan Balcı, duruşmaya iki tanık getirdi. Sabah'ın haberine göre, Tanık Erhan Akman; Tüzün'ün ilk eşiyle evliyken, ileride ikinci eşi olacak kişiyle birlikte olduğunu, ikinci eşiyle evliyken de Balcı ile ilişki yaşadığını söyledi. Tanık Umut İsan da Tüzün'ün, evliyken müzik sektöründen kişilerle beraber olduğunu öne sürdü.

Şarkıcı Sibel Tüzün, ölüm tehdidi aldığı kocasından şikayetçi oldu!

EVLİLİKLERİ 6 AY SÜRDÜ

Sibel Tüzün müzik yapımcısı Ender Balcı ile dört yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2016'da sade bir nikahla evlenmişti. Ancak Tüzün ve Balcı'nın altı ay süren evliliği 30 Aralık 2016'da bitti. Ünlü şarkıcı boşandıktan sonra eşinden ölüm tehdidi ve şantaj mesajları aldığı gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Şarkıcı Sibel Tüzün, ölüm tehdidi aldığı kocasından şikayetçi oldu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Tüzün Balcı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

angaralı:

sen bildiğin motor almışsın aga hiçmi anlamadın . . .

14
12
yanıtYanıtla
cem:

ahahahahahahaha ulan

yanıt8
yanıt2
Hacı ama amca değil:

Neciydi bu kadın tam hatırlamıyorum

2
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Taş taş. Bayılıyorum bu hatuna.

2
1
yanıtYanıtla
Tüzel:

Anlaşılan Tüzün evlenirken tüzüğe uymamış.

2
1
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

OĞLUM BU SANATÇILAR NİYE HEP KÖTÜ ÖRNEK LAAAAA !!!!

1
0
yanıtYanıtla
Vay vay:

Çok doğru söylüyorsun. İyi örnek olanı hiç mi yok bu güruhun

yanıt1
yanıt1
Azraels:

Kafam karıştı. Kimin eli kimin cebinde vee hepside zenginn

1
0
yanıtYanıtla
uCube:

Henüz yaşıyor isen demek ki, korkulacak bir şey yok. ;)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title