Haberler

Şarkıcı İrem Derici'nin Harbiye konserinden önce küfür ettiği anlar ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Harbiye'de 150 kişilik ekibiyle konser veren İrem Derici'nin sahneye çıkmadan önce ekibine küfür ettiği anlarda çekilen videosu gündem oldu. Derici'nin küfür ettiği görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar da ikiye bölündü.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam en büyük hayalini gerçekleştirerek Harbiye'de konser verdi. 150 kişilik ekiple sahneye çıkan Derici, 24 şarkılık bir repertuvar hazırladı.

KÜFÜR ETTİĞİ ANLAR TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Dobralığıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici'nin konsere çıkmadan önce küfür ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin ekibine "Hazır mıyız arkadaşlar akşam a..... k... ortalığın?" diye seslenişi olay oldu. Ünlü şarkıcının bu görüntüleri ise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım Derici'yi samimi bulurken bir kızım da "Artık kaliteli şarkıcılar yok" diyerek sitem etti.

"KONSER İÇİN 450 BİN TL HARCADIM"

İrem Derici, önceki gece organizasyonunu Bayhan Prodüksiyon'un üstlendiği "Harbiye Yıldızlı Geceler" konser serisi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserine çıktı. Görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu: "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır."

Şarkıcı İrem Derici'nin Harbiye konserinden önce küfür ettiği anlar ortaya çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İrem Derici Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (3)

Milliyetçi:

Şu cahilin konserine gidenler bildiğin zaman israfı yaa

102
16
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

TERBİYESİZ

64
9
yanıtYanıtla
uCube :

Bozdu kendini. ;))

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title