Haberler

Şarkıcı Aslı Zen, "Artık Hiç Eğlenceli Değilsin" Diyerek Evi Terk Eden Eşini Affetti

Güncelleme:

Şarkıcı Aslı Zen, "Hiç eğlenceli değilsin" diyerek evi terk eden eşiyle, sosyal medya hesabından barıştığını duyurdu.

Şarkıcı Aslı Zen Mayıs 2017'de nikah masasına oturduğu eşiBilal Yıldız'dan boşanma kararı almıştı. Zen, "Sen artık hiç eğlenceli değilsin" diyen eşine ikinci bir şans daha verdi.

"VE BİZ AFETTİK"

Aslı Zen, eşi Bilal Yıldız'la paylaştığı fotoğrafın altına "Evet aylardır siz merak ettiniz. Biz sustuk. "Görüşmüyoruz, haberim yok" dedik. Bazen "Barıştık" dedik. Kafamız karışıktı. Ağır şeyler yaşadık. O bana, ben ona cezalar kestik. Ama aşk bu... Sevgi... O kadar kuvvetli ki aramızda ne o gidebildi ne ben. Ve biz affettik. Boşanma davamızı dün itibariyle geri çektik. Lütfen bizi daraltmayın, soru sormayın yargılamayın. Bosanmadık, ayrılmadık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Biz birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi öğreniyoruz. Siz de bizi böyle kabul edin..." notunu düştü.

Şarkıcı Aslı Zen, 'Artık Hiç Eğlenceli Değilsin' Diyerek Evi Terk Eden Eşini Afetti

Şarkıcı Aslı Zen, 'Artık Hiç Eğlenceli Değilsin' Diyerek Evi Terk Eden Eşini Afetti

"SEN ARTIK HİÇ EĞLENCELİ DEĞİLSİN"

İlk evliliğinden Mayra Karabalut adlı bir kızı olan Aslı Zen eşiyle ilgili,"Bana 'Sen artık hiç eğlenceli değilsin' dedi ve 12 gün önce çekip gitti. Oysa bulutların üzerinde yaşıyorduk. Meğer kendini borç çukurundan kurtarmak için en yakınlarımdan büyük paralar alıp kaçmış" açıklamasını yapmıştı.

Şarkıcı Aslı Zen, 'Artık Hiç Eğlenceli Değilsin' Diyerek Evi Terk Eden Eşini Afetti

Şarkıcı Aslı Zen, 'Artık Hiç Eğlenceli Değilsin' Diyerek Evi Terk Eden Eşini Afetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Zen Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

koyu ülkücü:

çok güzel bir haber vatandaş bu haberi bekliyordu, türkiye rahat bir nefes aldı.

18
0
yanıtYanıtla
welcome:

bizi böyle kabul edin demiş bize ne yaa sizin sapık ilişkilerinizden hem sizi tanımıyoruz bile ilk burda gördük ne haliniz varsa görün

4
0
yanıtYanıtla
AYSE esmeli:

Hicc tanimyiorum yeni biri cikmis Yine !!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title