Haberler

Sarıyer'deki Operasyonda Ağır Yaralanan Dilek Doğan Hayatını Kaybetti

Dha İSTANBUL - (geniş haber) - SARIYER'DEKİ OPERASYONDA AĞIR YARALANAN DİLEK DOĞAN HAYATINI KAYBETTİ Haber-Kamera Ozan URAL - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Dha İSTANBUL - (geniş haber) - SARIYER'DEKİ OPERASYONDA AĞIR YARALANAN DİLEK DOĞAN HAYATINI KAYBETTİ

Haber-Kamera Ozan URAL - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde öldüğü öğrenilen Dilek Doğan'ın cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında hastaneden alınarak, zırhlı araçlar eşliğinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp ve hastane çevresinde de polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Bu arada, 25 yaşındaki genç kızın öldüğünü duyan yakınları hastaneye akın etti. Dilek Doğan'ın ağabeyi Emrah Doğan, yakınlarına sarılıp gözyaşı döktü.

CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ HASTANEDE

Hastaneye gelerek aileye başsağlığı dileyen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Acıyı paylaşmaktan başka bir şey ifade edemiyorum. Hesap soracağımız vahim olayların sayısı artıyor bu hükümette. Sadece bunu söyleyebilirim dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da şunları söyledi

İstanbul polisi tarafından önceki günlerde evine girilerek kurşun sıkılan Dilek Doğan'ı ne yazık ki kaybettik. Dilek Doğan'ın katladilmesi, Ahmet Davutoğlu'nun halkı tehdit etmesini boşa çıkarmıştır. Çünkü Davutoğlu, 'Biz iktidardan düşersen beyaz Toroslar gelir' demişti. İşte ak Toroslar geldiler ve Dilek'i vurdular. Faili meçhul cinayetler hala işleniyor. 24 yaşındaki bir genç kız, evine arama yapmaya gelen polise 'Ayakkabınızla girmeyin' dediği için katledildi. ve bugüne kadar herhangi bir soruşturma başlatılmadı. Kamuoyu baskısı yüzünden başlatılan göstermelik soruşturmayla sorumlular aklanmaya çalışıyor. ve Dilek Doğan vurulduğu gün, sırf kamuoyuna 'terörist' imajı verebilmek için göstermelik bir soruşturma açılıyor. Dilek Doğan'ın çalıştığı adres belli, evi belli. Kaçmıyor, bir yere gitmiyor. Ama İstanbul'un göbeğinde ak Toroslarla gelen polislerin kurbanı oluyor. Biz bu cinayetin takipçisi olacağız. Sorumluların yargılanması için ailesiyle birlikte mücadele edeceğiz. Bu cinayeti yanlarına bırakmayacağız.

HASTANE VE ADLİ TIP ÖNÜNDE ÖNLEM ALINDI

Hastane önünde toplanan bazı gruplar da slogan atarak Dilek Doğan'ın ölümünü protesto etti. Gruptan bazı kişilerin hastane önündeki zırhlı polis araçlarına plastik duba savurduğu görüldü.

Dilek Doğan'ın yakınları ise araçlara binerek Adli Tıp'a gitti. Adli Tıp Kurumu önünde de geniş güvenlik önlemleri alındığı dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrah Doğan İstanbul Sarıyer Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title