Haberler

Sokak ortasında vahşet! Silahını çekip Alman kurdunu acımadan öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de lüks bir villanın önünde bulunan Alman kurdu, "Eşimi ısırdı" diyen vatandaş tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Sarıyer'de yoldan geçen bir kadını ısırdığı iddia edilen köpeğin eşi tarafından vurularak öldürülmesine dair güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Sarıyer, Yeniköy Mahallesi'nde 25 Temmuz Cumartesi günü yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokakta bulunan lüks bir villanın önünde bulunan Alman kurdu cinsi 'Nero' isimli köpek iddiaya göre yoldan geçmekte olan Ş.E.'yi diz kapağından ısırdı. Eşinin acı içinde kendisine seslendiğini duyan A.E., köpek bakıcısıyla tartışmaya başladı.

SİLAHINI ÇEKİP ACIMADAN ATEŞLEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine A.E. silahını çıkartarak eşini ısırdığı iddia edilen Nero'ya ateş etti. Silahtan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle köpek olay yerinde öldü.

KÖPEĞİN VURULDUĞU AN GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde A.E ile köpek bakıcısı olan kadınla tartışmaya başladığı anlar yer alıyor. Bunun üzerine bakıcının köpeği içeri alarak kapıyı kapattığı ancak tartışmanın sürdüğü görülüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine A.E.'nin villanın kapısından içeri girerek silahını çıkartıp köpeğe ateş ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

Hakikat:

Köpek besleyenler köpeginize sahip çıkın!toplum içinde tehliki kopek beslenilmez!

22
9
yanıtYanıtla
baba:

sen daha tehlikelisin

yanıt4
yanıt13
gıcık:

kopek kurt

yanıt0
yanıt0
ama:

seni besliyorlar , onu nasıl yapıcaz. .

yanıt1
yanıt0
ahmet:

Köpeğin ısırma hakkı var mı? Köpek sahipleri köpek hakkı diye salıp bırakıyor. Sahilde de bırakıyorlar sudan çıkan köpek gelip insanların üstüne silkiniyor. Sahipleri de oralı bile olmuyor. Bence adam ON NUMARA iş yapmış. köpeğin ısırdığı kadına geçmiş olsun diyorum, köpek sahibinden cana kast etmekten dava açın ve şikayetçi olun. Vuran abimin de eline sağlık. . . .

15
9
yanıtYanıtla
Hicran:

Birgün biri sizi yolda omuz çarpdi diye silahını çıkarıp vurursa bende onun eline sağlık dilerim belanızı sizin gibi düşünenlerden bulun ınşallah

yanıt4
yanıt4
SMMM:

SENİN DE SURATINA TÜKÜREYİM. GÜCÜ HAYVANLARA YETEN (SİLAHLA) EZİKLER SİZİ. RABBİM SİZE SORACAK BUNLARI. HANİ SANKİ AKLI FİKRİ VARMIŞ GİBİ CİDDİ CİDDİ HAYVANLARA CEPHE ALIYOSUNYA, ASLINDA HAKLISIN ÇÜNKÜ SENİN DE AKLIN FİKRİN YOK.

yanıt4
yanıt6
Boşver adımı:

Çok normal. Demekki önüne geleni ısırıyor ve sahibide boş bırakmış. Yok bahçe kapısı açık kalmış yok ipini kırmış bu tür bahanelerle köpeğini savunanlar önce sizi başka bir köpeğe ısıttırmak lazım

16
6
yanıtYanıtla
Dogrucu davut:

Kopegıne sahıp olacaksın kı vatandası ısırmasın, bırde daha kopegını savunmayıp ozurdıleyeceksın , bu cıns kopekler zaten saldırdgan olur ev yakınlarında. adamda fazlasını yapmıs. hayvan olmus. uzucu lakın oldurende haklı.

15
3
yanıtYanıtla
misafir:

Çok iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun olursun çok paralar kazanırsın sonra sana çok para kazandın diye silah verirler önce iş verdiklerine gösterir tehdit aracı yaparsın. Sonra da o egon tavan yapar köpekten başlarsın sıkmaya. . iyice araştırın bu adamı. .

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title