Haberler

Sarıoğlan Belediye Başkanlığına Akbulut Seçildi

Sarıoğlan Belediye Meclisinde yapılan seçimle AK Parti'li meclis üyesi Yusuf Akbulut belediye başkanlığı görevine getirildi.

Sarıoğlan Belediye Meclisinde yapılan seçimle AK Parti'li meclis üyesi Yusuf Akbulut belediye başkanlığı görevine getirildi.

Ali Osman Yıldız'ın İçişleri Bakanlığınca görevden alınmasının ardından boşalan Sarıoğlan Belediye Başkanlığı için belediye meclisinde seçim yapıldı.

Meclis üyeleri Yusuf Akbulut, Nuri Bakır ve Süleyman Ergin'in başkanlık için aday olduğu seçimde, 8 oy alan AK Parti'li üye Akbulut, Sarıoğlan Belediye Başkanı oldu.

Seçimde diğer adaylar Nuri Bakır 2, Süleyman Ergin 1 oy aldı.

Belediye Başkanı seçilen Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"AK Parti ile yeni bir gün başladı. Bugünden itibaren Sarıoğlan'ı meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla topyekün ayağa kaldıracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'in destekleriyle en kısa zamanda toparlanacağız. Bizlere destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Akbulut'u ilk tebrik eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Cerit oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de telefonla aradığı Akbulut'a, görevinde başarı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Osman Yıldız Yusuf Akbulut Sarıoğlan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title