Haberler

Sibirya'yı aratmayan Sarıkamış'ta, havaya serpilen kaynar su anında dondu

Güncelleme:

Sarıkamış'ta hava sıcaklığının eksi 30 dereceye dayanması, ilçe genelinde ilginç manzaralar ortaya çıkardı. Belgesellerde gördüğü görüntüleri denemek için sıcak suyu havaya serpen Alper Yıldırım, suyun havada donması ile etkileyici görüntüler kaydetti.

Kars Sarıkamış'ta günlerdir etkisini sürdüren soğuk hava, gece yarısı eksi 30 dereceye düştü. Buz kesen havadan dolayı ağaçlarda buz sarkıtları oluşurken, caddeler ise tamamen boşaldı. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, vatandaşların ilginç denemelerine de konu oldu. Belgesellerde gördüğü görüntüleri denemek için sıcak suyu havaya serpen Alper Yıldırım, suyun havada donması ile etkileyici görüntüler kaydetti.

"SİBİRYA SOĞUKLARINI ARATMIYOR"

Sarıkamış'ta havaların Sibirya'yı andırmadığını belirten Alper Yıldırım, "Şu anda bulunduğumuz bölgede hava sıcaklığı eksi 30 derece. Muazzam bir soğuk var. Sibirya soğuklarını aratmıyor. Bu soğukta denemek istedi ve yaptık. Gördük ki havaya attığımız su buz taneciği olarak yere düşüyor." diye konuştu.

KAYMAKAMDAN POLİSLERE TEŞEKKÜR

Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal da sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polis memurlarını ziyaret etti. Koşal, Sibirya soğuklarını aratmayan Sarıkamış'ta, görevi başında maskeleri soğuktan buz tutan polislere, soğuk hava demeden görevlerini yürüttükleri için teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sarıkamış Hisarcık Kars Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title