Haberler

Sarıgöllü Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organizatörlüğünde sürdürülen Haydi Kadınlar Manisa'ya projesinin bu haftaki konuğu Sarıgöllü kadınlar oldu.

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin organizatörlüğünde sürdürülen Haydi Kadınlar Manisa'ya projesinin bu haftaki konuğu Sarıgöllü kadınlar oldu. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle kente gelen yaklaşık 90 kişilik bayan gurubunun ilk durağı Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz'ün de bayanlara eşlik ettiği gezide, merkez hakkında detaylı bilgi verildi.

Atatürk Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'na geçilirken, bayanlar anıtı hayranlıkla inceledi. Anıtta bayanlara Çanakkale Zaferi'nin Türk Tarihi ve Manisa için önemi anlatıldı. Bayanlar anıtta bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek, Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı önemli eseri ölümsüzleştirdi. Bayanların Manisa gezisi, Ağlayan Kaya Niobe, Mevlevihane, Sultan Cami, Muradiye Cami, Saruhan Bey Türbesi ile devam etti. Projeye dahil olmaktan, Manisa'yı gezmekten memnuniyet duyduklarını belirten Sarıgöllü bayanlar, Manisa'dan memnun ayrıldıklarını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sevil Şekercioğlu Çağlayan Yerel Haberler

title