Haberler

Sarıgöl Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Kongresi Yapıldı

Sarıgöl 277 Nolu Üzüm Tarım Satış Kooperatifi’nin tek listeyle yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Tatlaman güven tazeledi.

Sarıgöl 277 Nolu Üzüm Tarım Satış Kooperatifi'nin tek listeyle yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Tatlaman güven tazeledi.

S.S. 277 Nolu Sarıgöl Üzüm Tarım Satış Kooperatifi binasında yapılan tek listeli olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Tatlaman, tüm üyelerine teşekkür etti. 2014-2015 iş yılında gübre, zirai ilaç, potasyum, kelter, sergilik kanaviçe, örtülü kanaviçe ve mazot kuponu alarak 6 milyar liralık üretim girdisi temin ettiklerini belirten Başkan Tatlaman, genel kurula karlı bir bilanço sunduklarını söyledi. Tatlaman, "2014-2015 iş sezonunda 340 bin liralık kar sağladık. Kooperatif olarak bu yıl da 9 numara üzümler için 6 TL fiyat belirledik. Kuru üzümlerin çoğunu almaya başladık."dedi. Öte yandan Mustafa Tatlaman başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Mustafa Topkaya, Hamit Akoğlan, Adnan Bartan. Birlik delegeliklerine ise Davut Urgancı,Selim Ünlükoç, Ahmet Karaoğlan, Mehmet Cengiz, Yunus Er,Mustafa Topkaya, Hasan Kaya, Hikmet Yetiş ve Özkan Özdemir seçildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title