Haberler

Sarıçam'da Yol Çalışması Devam Ediyor

Sarıçam Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi’nde eskiyen asfaltın yerine kilit parke döşeniyor.

Sarıçam Belediyesi Yeşiltepe Mahallesi'nde eskiyen asfaltın yerine kilit parke döşeniyor.

Başkan Ahmet Zenbilci, daha önce vermiş olduğu söz gereği Yeşiltepe Mahallesi'nde sorunlu hiçbir bölgenin kalmadığını belirterek, "Sadece Kanunu Sultan Süleyman Caddesinin Gültepe mahallesine yakın bölümünde satıh kaplama yaptığımız yollarımız var. Burada oturan mahalle sakinleri asfalt ve kilit parke çalışmalarını beklemeyeceklerini o günkü imkanlarla yollarının yapılmasını istedi. Bizde yolları satıh kaplama ile yapmıştık. Şimdi seçimden sonra orada oturan kardeşlerimizin yollarını da daha iyi hale getireceğiz. Biz daha önce buralara hizmet sözü vermiştik. Bu vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Bundan sonrada Sarıçam'a inşallah hizmet yapmak bize düşüyor. Böylece Yeşiltepe Mahallesi'nde geride kalan beş yıl içinde 100'e yakın sokak ve yolu asfalt ve kilit parke ile kaplarken, 7 ayrı da park yaptık. Halen bir parkımızın da yapımı devam ediyor. Yeşiltepede ikamet eden kardeşlerimiz güle güle kullansın" dedi.

Yeşiltepe Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetten memnun olduklarını belirterek, "Belediye başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Biz her zaman başkanımızı hizmetlerinden dolayı beğeniyoruz. Sadece seçime yakın değil 5 yıldır durmaksızın hizmet ediyor. Tüm Sarıçam'a hizmet yapıyor. İşte hizmet işte belediye başkanı diyoruz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Yeşiltepe Gültepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title