Haberler

Saplantı Filmi

Saplantı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Saplantı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Genç bir kadın ( Claire Foy ) sıkıntılı geçmişinden kurtulmak ve yeni bir işe başlamak için yaşadığı şehirden taşınır. Fakat isteği dışında bir akıl hastanesine kapatılır ve orada en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır. Korkuları gerçek midir yoksa yalnızca bir sanrı mıdır? Ona kimse inanmadığı ve yetkililer de yardımcı olamadığı veya olmadığı için korkularıyla doğrudan yüzleşmesi gerekir. Unsane, baş döndürücü bakış açıları ve şoke edici anlatımıyla, gerçeğin algılanması, hayatta kalma içgüdümüz ve bizi gözetmesi gereken sistemle ilgili sorular soruyor.

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Jonathan Bernstein, James Greer

Oyuncular: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Sarah Stiles, Colin Woodell, Zach Cherry, Polly McKie, Sol Marina Crespo, Gibson Frazier, Rashonna Jenkins, Matt Mancini, Michael Mihm, Lance Coughlin, Will Brill , Kevin Dean O'Connor, Laura Rothschild, Ursula Triplett, Erin Wilhelmi

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Unsane

Yapımcı Firma: Extension 765

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 01.06.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Claire Foy Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title